caute.rozmyslam nad kupou brzd.neviem sa rozhodnut ci kupit radsej MX 2 hoc mexanika alebo tu najspodnejsu version hydry HAYES = SOLE ???
ked kazdy na nu nadava...pliz o vas nazor.dik moc,vilo
caute.rozmyslam nad kupou brzd.neviem sa rozhodnut ci kupit radsej MX 2 hoc mexanika alebo tu najspodnejsu version hydry HAYES = SOLE ???
Dva roky jazdim SOLE a nemam ziadny problem, brzdy vyzaduju minimalnu starostlivost a som s nimi spokojny. Momentalne na http://www.kupkolo.cz je ponuka na Avid Juicy Seven za 4990.,Czk asi bi som zvolil tie, su dvojpiestove a aj vahovo prijetelnejsie 450gr.
ale ak to ma kupovat nove, tak za tu cenu kupi aj lepsiu brzdu, takze by som to riesil. Btw, ja som tiez zobral tie Avid Juicy 7 z kupkolo.cz za 4990czk. No neviem ci sa da za taku cenu u nas kupit hoci aj MX2 nova, ale pochybujem.
vydel som mx2 za 2000sk nová a to neviem že či zoženie tu solečku a podla mna je ta mx2 lepšia moj názor. skúšal som aj aj hfx9 203 ja viem že oničom brzda ale dalo sa to porovnať s mojou mx2 v brzdnom účinku a v dávkovateľnosti už menej
btw:z sk MX-2 - disk V203 mm - šedá farba 2 299 Sk -a myslím že sa to bude dať zohnať aj lacnejšie
ale ak to ma kupovat nove, tak za tu cenu kupi aj lepsiu brzdu, takze by som to riesil. Btw, ja som tiez zobral tie Avid Juicy 7 z kupkolo.cz za 4990czk. No neviem ci sa da za taku cenu u nas kupit hoci aj MX2 nova, ale pochybujem.
a z toho kupkolo.cz tie avidi ti prisiel komplet zadna+predna brzda_?
za 5000czk
Brzdy su odvzdusnene a pripravene k nahodeniu. Instalacia je viac nez jednoducha. Absolutne som sa nestretol so ziadnym problemom. Caliper (prasa) je mozne velmi jednoducho nastavit aby malo oblozenie idealnu polohu voci kotucu. Taktiez sa da dobre laborovat s nastavenim medzierky medzi platnickami a kotucom jak je len komu libo. Ale v manuale sa vsetko docitas. Ak sa chces cokolvek opytat, tak kludne cez SS, nech niesme OT.
zdravim... ja mam MX-2 (+ kotuce aligator 203) a brzdia lepsie ako kamosove sole... cize byt tebou, bud este pockam a ked bude viac financii kupis cosi lepsie ako sole abo kup MX-2 a pohraj sa s nastavovanim...
zdravim... ja mam MX-2 (+ kotuce aligator 203) a brzdia lepsie ako kamosove sole... cize byt tebou, bud este pockam a ked bude viac financii kupis cosi lepsie ako sole abo kup MX-2 a pohraj sa s nastavovanim...
ako si spokojny s aligatormi?
ak by si si mohol vybrat ine kotuce bral by si nieco ine? hayesi avidy.....?
Ja mam tiez MX-2 ale zatial len original 160 hayes a uvazujem o kupe vacsich kotucov, pripadne zamene platniciek za anorganicke modre od BBB.
Avid kotuce neodporucam,dost ludi sa na nich stazuje co som cital(krivi sa,hlucny...),Hayesy by mohli byt ok,ale su kua drahe(aspon tu v NL stoji 203mm Hayes kotuc 60eur).Ja idem asi do BBB,su vraj v poho a tie nove aj celkom pekne.
najlepsie asi bude, ked chalan pokuka nieco ine. ako MX2 su v poho brzdy, mam v predu 203-jku a da sa. sole-cka su rozporuplne, niekomu sa lubia, niekto by ich najradsej zahodil... ja som sa tiez rozhodol, ze radsej lepsiu mechaniku ako pochybnu hydru... ja by som najskor pokukal bazar... lebo na free uz by som bral hydry... ale solecka ee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no asi tie sole. aky je tam cenovy rozdiel?
Dva roky jazdim SOLE a nemam ziadny problem, brzdy vyzaduju minimalnu starostlivost a som s nimi spokojny. Momentalne na http://www.kupkolo.cz je ponuka na Avid Juicy Seven za 4990.,Czk asi bi som zvolil tie, su dvojpiestove a aj vahovo prijetelnejsie 450gr.
btw:z sk MX-2 - disk V203 mm - šedá farba 2 299 Sk -a myslím že sa to bude dať zohnať aj lacnejšie
Ale aby si dal aspon 203!!!
a z toho kupkolo.cz tie avidi ti prisiel komplet zadna+predna brzda_?
za 5000czk
a takto ked si ich kupim treba ich este odvzdusnovat alebo podobne a treba nejake speci naradie mat?
ako si spokojny s aligatormi?
ak by si si mohol vybrat ine kotuce bral by si nieco ine? hayesi avidy.....?
Ja mam tiez MX-2 ale zatial len original 160 hayes a uvazujem o kupe vacsich kotucov, pripadne zamene platniciek za anorganicke modre od BBB.
Ak mozes napis svoje skusenosti
jajo