Ahoj mám tam aceru fc-m3000-2 dvojpila 36-22, chcel by som dať alivio fc-m4050-2 dvojpila 36-22...bike trek x - caliber 7 2019, mozecsacto vymeniť? Bude to pasovať?
Asi sa nerozumieme, mením aceru zz alivio...aceru mám fc-m3000-2 dvojpila 36-22... ja som už objednal kľuky alivio fc-m4050-2 dvojpila 36-22...je tu potrebné meniť stredové zloženie?
Ak chces vymenit len kluky, tak ich mozes vymenit za tie Acery z prveho obrazku v teme alebo za tie M315.
Ak si uz objednal Alivio kluky, tak musis demontovat z ramu aj stredove zlozenie a namontovat kompatibilne s klukami. Za predpokladu, ze mas stredovy domcek BSA 68/73 mm, potrebujes k Alivio klukam stred Shimano SM-BB52.
Nie, acera fc-m3000-2 je klasika stvorhran. Nebyt toho, ze asi nemas doma potrebne nastroje, tak sa s bb52 daleko lepsie robi, je lacnejsi a blbuvzdornejsi. Vsetko co mozem davam na takyto typ stredov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu v shope mas tieto relativne porovnatelne:
k Acere: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/mtb/2-prevodnik/shimano-stred-altus-mt101-175mm-36-22z-9-k-cierny-bez-krytu-na-stvorhran.html
k Aliviu: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/mtb/2-prevodnik/shimano-stred-mt210-175mm-36-22-bez-loziska.html
savings Shimano FC-MT210 kľuky, 175 mm, 2x9, 36/22T
28,99 € savings
MOC 45,99 €savings Shimano Altus FC-MT101 kľuky, 175 mm, 2x9, 36/22T, štvorhran
20,99 € savings
MOC 35,99 €Resp. toto kedze tie MT101 nie su skladom: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/mtb/2-prevodnik/shimano-stred-altus-m315-175mm-36-22z-7-8-k-cierny-bez-krytu-na-stvorhran.html
savings Shimano Altus FC-MT101 kľuky, 175 mm, 2x9, 36/22T, štvorhran
20,99 € savings
MOC 35,99 €Shimano Altus FC-M315 kľuky, 175 mm, 2x8, 36/22T, štvorhran
28,99 €
MOC 33,99 €Ak chces vymenit len kluky, tak ich mozes vymenit za tie Acery z prveho obrazku v teme alebo za tie M315.
Ak si uz objednal Alivio kluky, tak musis demontovat z ramu aj stredove zlozenie a namontovat kompatibilne s klukami. Za predpokladu, ze mas stredovy domcek BSA 68/73 mm, potrebujes k Alivio klukam stred Shimano SM-BB52.