Uz som to tu niekde sa mi zda pisal. Jeden kamos, odjakziva zjazdar, skakac.. vecne polamal a poohybal osky a kluky. Po stvorhranoch najprv zacal jazdit Octalink a chvalil, kratko na to presiel na LX HT2 a tym neurobil vobec nic. Tak ten Saint tym padom musi toho vydrzat este viac. Ber!
Tiež by som šiel do SAINT. Myslím že vydržia minimálne rovnako ako Diabolus a sú skoro o polovicu lacnejšie. (pokiaľ teda myslíme normálne ceny (čo pochybujem) a nie e-shopy.)
Holzfeller? No bude to zniet subjektivne, ale ja by som sa nad tym ani len nezamyslal. Sam jedny vlastnim a uz dlhsiu dobu su evidentne vo fazi rozkladu, ak mam byt kulantny. Su sice 2007, a hadam to uz len odvtedy vylepsili, ale stale. Niesom presne zorientovany ktora bije ohladom mojho problemu, ale vec sa ma tak ze jednoducho v jednom bode pri zaberu je v nich vôla - ked sa to utiahne tym imbusom na strane tak to na chvilu prestane, ale tucet dva dlhsich vyjazdov a objavi sa to zas. Uz len cakam kedy sa tam nadobro nieco ***** a ja budem moct hladat novy stred.
Kazdopadne Diabolus aj Saint su obe dve zname mena, ja tiez by som vsak osobne isiel do Saintu. Nielen ze vyzeraju uplne bohovo oproti Holzfelleru (no offence ale takto vyzeraju poriadne DH kluky v roku 2009?), ale aj - ovela podstatnejsie - sa opakovane osvedcili ako velmi spolahlive. Hovorime tu o Japoncoch, konieckoncov. Kazdopadne ci uz RaceFace alebo Shimano, myslim ze nepochybis ani v jednom z pripadov.
Co sa vsak Hammerschmidtu tyka, tam uz sa na to divam inak - sice sa stale zrovna nekamaradim s Truvatackymi stredmi, ale ten koncept integrovaneho radenia mi imponuje. A nik sa na to zrovna nestazoval, z pohladu spolahlivosti. Mozes radit kedy chces a radi to okamzite, aj bez pedalovania, co je vo vypätych situaciach dolezita vec - ak mas niekde nejaku sekciu jumpov a dropov, a vies ze po dopade potrebujes okamzite zabrat aby si mal dostatocnu rychlost na dalsi skok, tak je toto idealne riesenie. Bohuzial je to novinka, a ako s kazdou novinkou len cas a masova implementacia ukaze, ci to islo spravnym smerom alebo to je hovadina. Otazka je, ci to risknut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Holzfeller? No bude to zniet subjektivne, ale ja by som sa nad tym ani len nezamyslal. Sam jedny vlastnim a uz dlhsiu dobu su evidentne vo fazi rozkladu, ak mam byt kulantny. Su sice 2007, a hadam to uz len odvtedy vylepsili, ale stale. Niesom presne zorientovany ktora bije ohladom mojho problemu, ale vec sa ma tak ze jednoducho v jednom bode pri zaberu je v nich vôla - ked sa to utiahne tym imbusom na strane tak to na chvilu prestane, ale tucet dva dlhsich vyjazdov a objavi sa to zas. Uz len cakam kedy sa tam nadobro nieco ***** a ja budem moct hladat novy stred.
Kazdopadne Diabolus aj Saint su obe dve zname mena, ja tiez by som vsak osobne isiel do Saintu. Nielen ze vyzeraju uplne bohovo oproti Holzfelleru (no offence ale takto vyzeraju poriadne DH kluky v roku 2009?), ale aj - ovela podstatnejsie - sa opakovane osvedcili ako velmi spolahlive. Hovorime tu o Japoncoch, konieckoncov. Kazdopadne ci uz RaceFace alebo Shimano, myslim ze nepochybis ani v jednom z pripadov.
Co sa vsak Hammerschmidtu tyka, tam uz sa na to divam inak - sice sa stale zrovna nekamaradim s Truvatackymi stredmi, ale ten koncept integrovaneho radenia mi imponuje. A nik sa na to zrovna nestazoval, z pohladu spolahlivosti. Mozes radit kedy chces a radi to okamzite, aj bez pedalovania, co je vo vypätych situaciach dolezita vec - ak mas niekde nejaku sekciu jumpov a dropov, a vies ze po dopade potrebujes okamzite zabrat aby si mal dostatocnu rychlost na dalsi skok, tak je toto idealne riesenie. Bohuzial je to novinka, a ako s kazdou novinkou len cas a masova implementacia ukaze, ci to islo spravnym smerom alebo to je hovadina. Otazka je, ci to risknut