mam vidlu marzocchi Z1 sport 150 s pevnou osou..a mam na nej tento kotuc 203mm.Brzdy su obycajne mechaniky avidy 5. pri brzdeni to vsak ale dost rozvibruje vidlu. vidla aj kotuc,dosticky su fungel nove. koli comu to je? pls len seriozne odpovede
tak aspon napis ci si s tym kotucom spokojny. predpokladam ze si to vymenil za 160mm kotuc, citit rozdiel? ja som kotuc nasiel na nete za 600 Sk + 150 Sk doprava a adaptery co som pozeral stoja okolo 300 Sk...
menil som z povodneho 160mm sm rt61 shimano kotuca..
samozrejme som spokojny... kotuc sa menej zahrieva.. nevadne tak rychlo ako 160mm a brzdi lepsie
jedine co mi vadi je take cvrlikanie pri brzdeni.. (co bude dane vlnkovanym okrajom)
btw.. neodporucam na vidlu s uzsimi vnut. nohami..
tak aspon napis ci si s tym kotucom spokojny. predpokladam ze si to vymenil za 160mm kotuc, citit rozdiel? ja som kotuc nasiel na nete za 600 Sk + 150 Sk doprava a adaptery co som pozeral stoja okolo 300 Sk...
600+150 je velmi vela. ja som dal v normalnom obchode za 203mm 600 korun, takze skus iny obchod
uz som si to rozmyslel, je to zbytocne vela. poznam jedneho predajcu a ma aj servis, ten mi snad vymeni moj LXkovy kotuc a za nejaky doplatok nahodi vacsi. ma v ponuke iba shimano a magura kotuce, takze som uvazoval nad Shimano Hone 180mm alebo 203mm.
to s tou vidlou nie je celkom pravda, len co ja viem, kamos ma vidlu s normal. disc nabojmi a 203 kotuc...
ale o to nejde, ja si tiez myslim, ze na XC bike je to prevela a hlavne sa mi to na XC biku ani nepaci - vpredu 203 a vzadu 160mm. len neviem ci Shimano robi vobec 180mm, lebo vsetky kotuce ci XT, Hone, Saint som na nete nasiel v 160mm alebo 203mm prevedeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bike-forum.cz/upload/fotogalerie ... 172749.jpg
samozrejme som spokojny... kotuc sa menej zahrieva.. nevadne tak rychlo ako 160mm a brzdi lepsie
jedine co mi vadi je take cvrlikanie pri brzdeni.. (co bude dane vlnkovanym okrajom)
btw.. neodporucam na vidlu s uzsimi vnut. nohami..
preco? ja mam RS Rebu SL...
600+150 je velmi vela. ja som dal v normalnom obchode za 203mm 600 korun, takze skus iny obchod
203 mm je zbytocne vela a okrem toho na to uz potrebujes vidlu s pevnou osou..
ale o to nejde, ja si tiez myslim, ze na XC bike je to prevela a hlavne sa mi to na XC biku ani nepaci - vpredu 203 a vzadu 160mm. len neviem ci Shimano robi vobec 180mm, lebo vsetky kotuce ci XT, Hone, Saint som na nete nasiel v 160mm alebo 203mm prevedeni.