zdravim ludia, mam problem s kotucom shimano..obycajna 180ka..mam ju nahodenu vpredu pod magurou m2..a mam problem s tym, ze aj ked dotiahnem tych 6 srubiek, tak kvoli tomu, ze diery nie su 5 ale viac ako 5,5 mm, tak kotuc ma pri brzdeni malicku axialnu volu a pri stlaceni packy samozrejme "cvaka"..co nie je moc prijemne a neviem co s tym..maju lepsie kotuce presnejsi priemer tych 6 dier na naboj ako lacnejsie? lebo vzadu mam na tej magure napr. kotuc avid a tam sa to zda byt v pohode...
Skus sa zamysliet, co pritlaca kotuc k naboju. Dotiahnuty kotuc sa nemoze pohybovat. A uz vobec nezalezi na tom, aka je diera (samozrejme za predpokladu, ze je mensia ako hlavicka skrutky).
pohybu platniciek v prasati rozumiem...no ide o to, ze diery v kotuci nemaju priemer 5mm plus vola aby srubka presla ale viac nez 5,5mm a aj ked srubky dotiahnem na max, tak pri max. zabere brzdy sa proste zahryznuty kotuc pootoci o tych 0,5 mm ..nie zeby ten kotuc lietal..to nie...no nezda sa mi to proste...
Ale predsa sa este opytam skusenych..brzda ok..dnes som vonku na to pozeral...no jazdil som doteraz na jednej sunke(vidlicu myslim)..kupil som rs revelation rl dual air 140ku..pouzivanu no v ok stave..fukal som na svoju hmotnost,all ok..len mam taky pocit ze pri najazde na mierne vyssiu prekazku (vacsi kamen a pod)akoby pri naraze"cvakla"trochu..pritom chod ma pekny,vzduch ok drzi..neviete co to?..all dotiahnute a pod.
S hlavovym by malo byt all ok..kontroloval som to tiez..este rozmyslam ze to rozoberiem a vsetko zlozim spat..jedine ak by bol problem v tom,ze nemam moment.kluc a nieje to dotiahnute aj podla cisel..co mi ale nepride ako realne..
Ano,komplet..nie som v tomto uplny amater..bike som skladal uz druhy..akurat nie som uplne doma v najnovsich systemoch..a nerad by som nejako znicil dobru vidlu :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.