Chcem sa spítať 140mm kotúč slabo brzdí alebo myslíš brzdy ako celkove.Ja mám Avid Elixir 7.A chcel by som dozadu hodiť 140mm kotuč.Viete my poradiť?
Pohlad do zrkadla ci lekarskych tabuliek mi hovori, ze by som mal zhodit aspon desat kilo. V takejto situacii papulovat, ze hydry su 250 gr tazsie by bolo velmi neferove.
[/b]
OK, uznavam, neskusal som ani xtr, ani nijake avidy, ale nevyhod v-ciek je aj tak podla mna privela na to, aby som neisiel do kotucov.
PS:Mam necelych 60kg a jazdim podla mna dost opatrne, cize urcite nie velmi rychlo
Z tej zostavy co pises su podla mna vpohode len rafiky, Xt vecka moc nemusim a oblozenia mam koolstop a ritchey. Ten ritchey je tam hlavne kvoli tomu mokru a snehu kedy sa mi zda ze brzi o trochu lepsie. A teda neviem aky ma vyznam kvoli par km v zime nahadzovat kotuce, ono v zime je na cestach aj tak lad a to uz je skor o plastoch.
Mal som paralelogram XT, trojfarebne BBB, mavic x222-sucho bez problemov, mokro bez problemov, ALE blato-postupny ubytok brzdnej sily-gumicky sa v priebehu 5-6km dost vyrazne obrusili. A to nevravim o snehu-to bolo vzdy o hubu.
PS:Mam necelych 60kg a jazdim podla mna dost opatrne, cize urcite nie velmi rychlo
ako si to mohol uhádnuť
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35