asi najviac oplati.alebo mi napiste este nejaky bike ktory je okolo 15000,-SK a myslite si ze je lepsi ako tie o ktorych som uz pisal DIKY za radu.
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
celozivotna zaruka sa vztahuje iba na zivotnost biku co je 6-10 rokov, zalezi od vyrobcu
A este ta chcem upozornit na GT Avalanche 2.0 Disc - RST Gila SL 100mm, mechaniky Tektro, Truvativ kluky a hlavne "nerozbitny" ram...
Na tvojom mieste by som sa rozhodoval medzi GT a Trekom ale je to na tebe...
author proxi za 17 000 jeho vyhoda je ze ma kotuce,potom sa este rozhodujem medzi
trek 4400 jeho vyhoda je ze ma prehadzovacku deore ale vidlicu rst ako aj proxi
a este je tu jeden bike GF wahoo ten stoji o 1500 menej ako tieto 2 bike ale nevyhoda je radiace packy ef29atd.kazdy bike ma svoje pre a proti a ja neviem ktory je lepsi tak vas chcem poziadat o radu neviem ci je na jazdu do hory lepsie mat lepsiu vidlicu alebo kotucove brzdy at. tak mi teda poradte ktory z tychto bike bude pre mna najlepsi. diky za radu
-------------------------------------------------------
> zaujala ma ta celozivotna zaruka ... to sa fakt
> oplati - mozes na nom jazdit do 70
slavonav napísal/a:
-------------------------------------------------------
> zaujala ma ta celozivotna zaruka ... to sa fakt
> oplati - mozes na nom jazdit do 70
kiez by to tak bolo.
k tym brzdam: ja som si tiez kupil z tych lacnejsich bicyklov(13 tacov),mam tam mechaniky Tektro.Ked sa s nimi pohras tak brzdia celkom slusne asi tak ako vecka na tejto cenovej kategorii.Som rad ze mam radsej kotuce ako V ale urcite by som mal radsej lepsiu vidlu.A uz ked chces kotuce tak ja by som radsej isiel do GT-cka na ktore som ti dal odkaz, celkom slusne komponenty za tu cenu a kvalita ramu prinajmensom porovnatelna s Trekom a Authorom, vidla prakticky rovnaka ked nie trocha lepsia. Rozmyslal som preco stoji Author 17000, od GT zza 15000 tam su hadam lepsie len rafiky, sedlovka, riaditka, predstavec nie su nijak vynimocne.
Ked ta niekto inak nepresvedci tak chod do GT Avalanche 2.0 Disc , tie kotucove brzdy su od tych na authorovi lepsie kvoli lahsiemu nastavovaniu dotahovacou skrutkou.
A vidlu aj tak vymenis aj keby si kupil treka s judynou.
tot vse dufam ze som Ta nepoplietol a aspon trochu Ti pomohol.a ked budes nieco chciet smelo sa pytaj.
gengar