jazdil som doteraz fox talas s plynulou regulaciou zdvihu a lockoutom. namontoval som maguru a man zmiesane pocity.
1. velmi slzi
2. pri predpisanom tlaku velmi makka (tak som trochu dofukal)
3. pri znizeni zdvihu strasne zmakne.
dakujem za rady
u Magury si môžeš ten krok na kraji zdvihu upraviť aj Albert select kompresiou proste si nadstavíš zlatým kolečkom na korunke účinnosť kompresie na jednu z najnižších a zapneš kompresiu páčkou na riaditkách a hneď sa stane chod vidlice menej citlivý zo začiatku a tým pritvrdíš tu mäkkosť zo začiatku u Magury ... proste sa s tym vyhraj aj s tlakom vo vzduchovvej komore a ak sa nepodarí dosiahnúť to čo by si chcel uvažuj čo ďalej
ano to prestavovanie zdvihu u starej talas ma dost znervoznuje lebo treba dost dlho otacat a neviem presne kde som, tak sa vyuzivaju len krajne polohy.
je to na tebe vec osobných preferencíí
EDIT ešte doplním ka máš starú Talasu .. na ktorje musíš pri znižovaní zdvihu točiť kolečkom o stodušu a zvyknež využívať tento systém jednoznačne jednoduchšie sa ovláda Magura ... totižto novšia Talas II sa dá znížiť pohybom páčky v rozmedzí 90° (3polohy po 45°) a zdvih zmeníš po 2cm to je 100-120-140 mm toť vsjo
2. predpísaného tlaku sa nemusíš veľmi držať .. fúkaj ako potrebuješ
3. toto sa mi na nej tiež nepáči ale že by to bolo nejaké extrémne zmäknutie?
túto istú vidlu jazdí tu na fóre Berco a ten tú vidlu pekne prevetral váži 100 kg +- (záleží od obdobia) a veru dole kopcom sa nekrotí
mne sa na vidlici páči najmä maslový chod a prakticé nadstavovanie kompresie albert select ...
jednoducho to nieje vidlica na maratóny a chrtenie ale skôr na žehlenie a na ťažší terén ..skús napísať na akom biku ju vozíš a čo rád jazdíš