Zdvih je 100-130 a mam ju za cca 14000,- Predajca mi tvrdí že sú to bezporuchové vidly a fr znesú aj keď nie je naň určená. Nič podobné za tie peniaze sa mi nepodarilo najsť.
tak najprv sa pýtaš že či je tá vidla dobrá na lahší FR a potom napíšeš že:
Citujem:
Zdvih je 100-130 a !!! mam !!! ju za cca 14000,- Predajca mi tvrdí že sú to bezporuchové vidly a fr znesú aj keď nie je naň určená. Nič podobné za tie peniaze sa mi nepodarilo najsť.
1. cena 14tis je nenormálne premrštená za takú vilu
2. nemá pevnú osku
3. zdvih 100-130 určite nieje ani na "soft - lahký" FR.
4. teraz už ťažko radiť ak ju máš už doma
5. ak dačo ešte budeš kupovať tak si skús pozrieť internet, ja si tiež dačo prečítam až potom kupujem a hlavne drahšie veci.
6. súhlas s Dijck - tá PIKE je super to sa nedá hádam ani porovnávať
dijck ja nehovorim ze to je dobra volba podla teba na "FR" ale nemal som prachy a zohnal som ju za 2litre a vydrzi aj ked som ju uz ohol...
samozrejme ze ju vymenim na rok urcite
s9per ja jazdim fr s axonou co ma 100mm
asi potom som z nejakeho ineho kuta zemegule lebo u nas vela ludi jazdi fr na malych zdvihoch...
tak kludne jazdi ale ja by som také dačo na FR nejazdil proste moj názor. skôr som chcel napísať mojím príspevkom to že za 14tis je to dosť drahé atd. ....
a ešte k tej axone neviem o tom že vidla bez pevnej osky môže fungovať ako FR vidla a čudujem sa že si ju ešte nechrupol ak jazdí "FR"
teraz na narodky som chcel novu vidlu ale potrebujem novy ram inak by som ju nejazdil
nabuduci rok po velkej noci alebo v lete ju vymenim za nieco ine ako stance flow atd.
tak to radšej predaj rýýýýchlo tu vidlu čo teraz maš a kup si niečo lepšie ako stance flow dačo od macocha dáku Z1, poprípade tu Piku čo sa tu už spomínala. aj ja chcem vymeniť vidlu cez zimu hádam na to aj našetrím
prečo chceš stance flow ??
bomber:za 14k nič lepšie ty si asi z marsu...do 14 ti zoženiem aj macochu allmountain 2 ,Z1 či 66 piku už za 12sk...radšej si pozri dajake slovenske či česke eshop a selduj vypredaje...ked chceš jazdit fr
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.marzocchi.com/Template/detai ... K&Sito=mtb
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _1917.html
co tak tato
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... fe656d2c88
tento Pike je na tvoje ucely 12,3x lepsia vidla
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... fe656d2c88
Citujem:
Zdvih je 100-130 a !!! mam !!! ju za cca 14000,- Predajca mi tvrdí že sú to bezporuchové vidly a fr znesú aj keď nie je naň určená. Nič podobné za tie peniaze sa mi nepodarilo najsť.
1. cena 14tis je nenormálne premrštená za takú vilu
2. nemá pevnú osku
3. zdvih 100-130 určite nieje ani na "soft - lahký" FR.
4. teraz už ťažko radiť ak ju máš už doma
5. ak dačo ešte budeš kupovať tak si skús pozrieť internet, ja si tiež dačo prečítam až potom kupujem a hlavne drahšie veci.
6. súhlas s Dijck - tá PIKE je super to sa nedá hádam ani porovnávať
pekné bajkovanie
asi potom som z nejakeho ineho kuta zemegule lebo u nas vela ludi jazdi fr na malych zdvihoch...
to ze ty jazdis """FR""" s axonom este neznamena, ze je to na FR vhodna volba...
samozrejme ze ju vymenim na rok urcite
tak kludne jazdi ale ja by som také dačo na FR nejazdil proste moj názor. skôr som chcel napísať mojím príspevkom to že za 14tis je to dosť drahé atd. ....
a ešte k tej axone neviem o tom že vidla bez pevnej osky môže fungovať ako FR vidla
http://images.google.sk/images?svnum=10 ... ur&spell=1
nabuduci rok po velkej noci alebo v lete ju vymenim za nieco ine ako stance flow atd.
prečo chceš stance flow ??
som sa na nej vozil a to jak v perinke
mimochodom ja mam XCR