Je, vybava o min. rad vyssie, sak je to aj vidiet, ze povodna cena bola tusim 1500e. A odpruzenie sice na prvy pohlad rovnake, ale na druhy pohlad uz je vidno , ze Hai ma horst-link. Urcite nezabudni na ten tlmic, oplati sa to
jednoznacne hai; vybava je fajna....
nie je v nich skoro ziadny rozdiel, aj tak to budes mat na jednom nastaveni a len otvoris- zavres, tiez by som tych 60 vyuzil na doplnky a oblecenie( retaz po 1500km)drobnosti sa vzdy najdu...
Jednoznačne Hai je doma vďaka všetkym radcom ostal som pri RP2 a SH.
Oproti môjmu staremu je to neskutočný rozdiel. Už len počkať na lepšie počasie a môže sa vyraziť...
To ano je tvrde a dost uzke este ho potestujem ci si moj zhickany zadok nan zvykne a uvidim...
inak uz len cesta domov z obchodu mi trvala o 5min kratsie ako na mojom starom HT tusim ze to bolo tou euforiou a neskutocnym rozdielom v kvalite jazdy som sa pristihol ako vstavam na pedaloch ked som isiel na zaciatku po polnej ceste sa divam a sedadlo sa na hrboloch ani nepohlo som sa smial ako maly chlapec ale to uz je iny pribeh do inej témy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
svinske pocasie
alebo http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=671&category_id=94&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=295 (ak sadne 18")
http://velosprint.sk/shop/c.224_539_547/ghost-asx-5100-09.p.9850
nie je v nich skoro ziadny rozdiel, aj tak to budes mat na jednom nastaveni a len otvoris- zavres, tiez by som tych 60 vyuzil na doplnky a oblecenie( retaz po 1500km)drobnosti sa vzdy najdu...
Merida je nafuknuta znacka s dobrym marketingom a kvalitny PR
Oproti môjmu staremu je to neskutočný rozdiel. Už len počkať na lepšie počasie a môže sa vyraziť...
inak uz len cesta domov z obchodu mi trvala o 5min kratsie ako na mojom starom HT