Podelte sa o skusenosti.
ja zvazujem https://tubolight.bike/tubolight-wheels-evo/
Zaujimavost co som si nevsimol ked spom to obuval prvy krat. Vlozka pri tlaku okolo 3.5baru tak zmensi objem ze hrka v plasi. Cize sa tymto sposobom vie krasne usadit. Tiez je sranda ked sa vypusta vzduch cca po 1.7bar to fuci ako normalne koleso, ale potom sa vlozka roztiahne a vytvori predel v kolesa a dalej uz koleso vufuciava velmi pomaly. Nad vlozkou je kludne este viac ako bar a z ventilu skoro nejde vzduch, Otravne pri nastavovani tlaku, ale velmi dobry dokaz, ze ten system tlmenia odskoku tam naozaj je.
1. Vyzuvanie samotne podla ocakavania, trocha hrubej sili ale asi len 2min. Na traily asi nevyzutelne. Potreboval som podlozit koleso po obvode (sudovy system), inak by som patky neodlepil. Na druhej strane neviem si predstavit situaciu kedy by sa nedalo aspon nudzovo prist domov na tom inserte.
2. Inesrt samotny je po 995km trail jazdenia na HT v cca 80% stave. Niekolko natrhnutych prerazenych miest po obvode vid fotky. Ziadne osuchanie, alebo nasakavanie tmelu. To plati aj na poskodenych miestach.
3. hmotnost aktualna 99g (mokry po umyti) predtym 94g
4.som nakoniec rad, ze som zobral HD verziu, lebo SL by bola na salat podla stavu tej HD.
Vlozka ide urcite spat do zadneho kolesa, aj ked nevime ci by som kupil presne tu istu znovu. Cely cas mam pri jazdeni pocit, ze by nebolo od veci fukat este menej ako 24psi (1.65bar vazim 83kg) ale ked som to skusil na grip to nemalo efekt a komfort na nerovnostiach sa este zhorsil. Zrejme som sa uz stale roloval cez tvrdu vlozku. Neviem ci pri inej kombinacii plast vlozka sa da dosiahnut lepsi efekt. Chcel by som aby vlozka mala menis objem, a bola z materialu ktory je nieco na princip pametovej peny. Lahko stlacit pomaly nafuknit. Proste nech to robi tlmenie odskoku nie kompresie. Ale o takom rieseni som este nepocul.
Dokonale riesenieto nie je, ale je to neporovnatelne lepsie, ako to bolo bez vlozky. Keby som vymyslel nahradu zadneho tlmica za par eur, asi by som bol milionar.
Vaha: P:263gr nova/ 267gr jazdena Z:265gr nova/ 266gr jazdena.
Stav: P: ako nova, do noveho plasta som ju vobec nedaval - asi nie je potrebna Z: viacmenej ako nova na jednom mieste jemne zatlacena - asi od montpaky, jazdi dalej
Demontaz: obe kolesa do minuty vyzute
Montaz: na DD minonku 2.4WT/29 necele tri minuty (aj ked prvy krat ked som ich robil tak zlomeny necht na palci a pol hodina neskutocneho <>), po pozreti jutube videa to uz bolo lepsie
to je vsetko ku hlaseniu
Inserty vizuálne skontrolovane, v podstate bez poškodenia, a keďže neviem ani jazdiť, som ťažký a mám ťažký ebajk beriem to ako pozitívum.
Zadok bol ale čistý pôrod. Super gravity, podarilo sa nám seknut pásku, znova zhodenie a nahodenie. Nedošlo nám že som tannus vycistil tak,že kládol pneu riadny odpor. Natreli sme ho mydlovou vodou a potom to šlo úplne samo,prakticky bez montpak. Na 35mm rafe vyzerá pneu sirsie, celkovo je pocit valcovitý a plochsi ako maxxis dh. Patky rovné, nikde nič nehadze a prvé pocity sú veľmi príjemné.
Asi najväčšie- a sklamanie bolo, keď som dnes otvoril novú fľašu tmelu stans race a v 7 decovom balení bol na spodku asi 1/3 kalcifikat. Plomba na uzavere neporusena, tmel kupovaný v zime. Kalcifikat bol tak tvrdý, že som ho nevedel rozmliazdit ani medzi nechtami.
Premýšľam, či kúpim ďalšiu sadu Tannus, alebo vyhodím predný a prehodím na novy set len dozadu.
Reálne mi na tie traily asi ani predný netreba. par ľudi sa ma pýtalo na to, či nechcem meniť za niečo iné,
no meniť víťaznú zostavu asi netreba. prechádzal niekto s oboch inzertov časom už iba na zadok ?
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44