no ten ti drzi spice a raf a cele koleso na vidlici )
ak tam mas navarky na kotuc tak drzi aj kotuc...
znacky ??? hmm, no je ich vela, podla toho, kolko chces do toho dat
shimano od deore LX by ti u mali splnit ucel,
ak jazdi tvrdsie, tak nieco povedzme od Truvativu, DT,
dobry pomec cena vykon maju authoracke naboje
napis co jazdis a potom sa ti bude mozno dat poradit lepsie...
Jazdim na GT Avalanche 0.5 Disc, mam tam Hayes HFX9 XC. A jazdim tvrdsie, teda dost tvrdo, vacsinou les a mensie zjazdy, mam tam shimano hb 525m naboje (deore), co by si mi poradil, aby som tam dal miesto toho ? Alebo to mam nechat tak ?
ach boze. vies co to znamena jazdit trvdo? napr. pre mna to znamena 2m dropy alebo davat vkuse pedalkiky. do dokaze odpalit osku alebo naboj fakt rychlo. neviem co tu vymyslas, ak mas vela prachov venuj ich radsej na charitu
Ok, na piranhach, to je sice pekne, ale neviem, kolko by bajk vydrzal, keby som na nom robil 2m dropy atd., ked mam 95kg. Ja chcem, aby mi vydrzal aspon 3 roky s pravidelnou udrzbou a neviem ci chlapci na piranhach by isli zjazd 50km v hodine s gumickami ) Asi by ich maminky plakali )
Ja som sa chcel dozvediet, ci ma pre mna vyznam napr. investovat do deore XT naboja predneho, aky je rozdiel medzi deore a deore XT nabojom ?
no len minimalny,a xt je uz cisto zavodna rada to znamena ze nema ani dlhu zivotnost.a ty robis 2m dropy?pokym viem hore si napisal les a mensie zjazdy.a moj foter ma tiez akolo 90kg a jazdi deorecka naboje a po styroch sezonach musel len na zadnom naboji vymenit konusi.
presne jako povedal geroy, pokial su tie naboje dobre tak ich jazdi aj keby si mal 200 kg, jak sa doseru potom mozes uvazovat napriklad uz o dacom co by ti vydrzalo dlhsie. a nevim preco by sa mali mamicky bat o niekoho kto nema kotucovky????
No, ja mam 96 kg a jazdim na deore, aj ked vacsinou cestu, mam kros. Naboje maju uz 6000 km a neni im ani vykal. Jednoducho jazdi na tom co mas a sam zistis ci Ti stacia. Ak by si posielal peniaze geroyovi a raovi, posli aj mne, vopred dakujem a slubujem, ze ich miniem.
Kupil som kotuce Magura Louise a idem menit naboje+kolesa.
Vyzera to tak,ze by som asi kupil naboje NOVATEC a rafiky MAVIC.
Rad by som pocul nejake vase tipy a odporucania. Potesi ma, aj ak viete poradit, kde sa daju NOVATEC naboje kupit...za relativne dobru cenu atd.
Skratka ak ma niekto chut vybujacit sa k teme naboje a kolesa...tak smelo.
Nedávno som Novatec D362SB+ rafik Mavic x321 Disc kupoval kamošovi .Ako sa správa v teréne aká výdrž zatial neviem povedať ešte mu to vyplataju.Spracovaním vyzerá slušne.Lahko rozoberatelný a servisovateľný.Kupoval som mu ho v kaktuse cena tušim 2800,-Sk. Novatec na SVK dováža Dema Senica.Skus kuknúť na ich stránku.
Pozor váha toho náboja je na stránke bez rýchloupináka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ten ti drzi spice a raf a cele koleso na vidlici
ak tam mas navarky na kotuc tak drzi aj kotuc...
znacky ??? hmm, no je ich vela, podla toho, kolko chces do toho dat
shimano od deore LX by ti u mali splnit ucel,
ak jazdi tvrdsie, tak nieco povedzme od Truvativu, DT,
dobry pomec cena vykon maju authoracke naboje
napis co jazdis a potom sa ti bude mozno dat poradit lepsie...
Ja som sa chcel dozvediet, ci ma pre mna vyznam napr. investovat do deore XT naboja predneho, aky je rozdiel medzi deore a deore XT nabojom ?
odisli ti naboje ? tak kup nove
ak su este dobre, tak ich jazdi kym ich nerozomeles.
ak mas vela prachova na rozhadzovanie
tak mi posli na ucet...
a vobec....
-------------------------------------------------------
> kup si dt a mas to ok. ziadna udrzba.
A ostatne treba ako udrziavat?:)
Maju strojne loziska a tie su dost dobre na vydrz.
Alebo si daj poradit od skusenych DH.
Kupil som kotuce Magura Louise a idem menit naboje+kolesa.
Vyzera to tak,ze by som asi kupil naboje NOVATEC a rafiky MAVIC.
Rad by som pocul nejake vase tipy a odporucania. Potesi ma, aj ak viete poradit, kde sa daju NOVATEC naboje kupit...za relativne dobru cenu atd.
Skratka ak ma niekto chut vybujacit sa k teme naboje a kolesa...tak smelo.
Pozor váha toho náboja je na stránke bez rýchloupináka.