http://www.kaktusbike.sk/kgbbikes/?bike=2
kazdy rok budem kupovat nove kotuce a setko k tomu ne skor odplasi kotuce kamos ma rok bike a kotuce musi vymneit vsetkyy a vrzga mu to jak trapne
v mojom okoli je raptorov pozehnane, neviem ako u vas ale asi by to chcelo nieco nie take caste a budes jednoducho frajer
fuuuu braxo a ked nemas raptora ujde sa ti este nejaka kocka? lebo viis ... oni letia na chalosov s raptormi braxo... ale KGBcko by ich malo wsetki namotat tak ze ta nespustja s oci chapes hej? budu sjalene do teba!!! KGB je podla mna lebsia volba hej?
neweeem... v poctate je jedno co kupys lebo su to skoro rovnake bajky braxo hej? kup co sa ti vaaac luby, ale pochybujem ze babenky u vas na ulici niekedy vydely KGBcko... z toho budu waaac nameko vis jako hej?
Ked som cital prve 2-3 komenty, hned mi doslo co a jak, a ty si im nalozil
v mojom okoli je raptorov pozehnane, neviem ako u vas ale asi by to chcelo nieco nie take caste a budes jednoducho frajer
neweeem... v poctate je jedno co kupys lebo su to skoro rovnake bajky braxo hej? kup co sa ti vaaac luby, ale pochybujem ze babenky u vas na ulici niekedy vydely KGBcko... z toho budu waaac nameko vis jako hej?
ja sa v bikoch nevyznam takze kgb ma lepsie rafiky?..a ece co je tam napisane ked je dvorafovi
Výbava bicykla:
Rám: S.H.I.T.Alu 6061 T6
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35