ludia, to ste skutocne tak naivni ci si chcete za kazdu cenu dokazat ze to co povie nejaky majitel je aj pravda. uz len cakam ze tu niekto raz napise ze kupil novy Mercedes CLS niekde v Hornom-Dolnom za 10tis pretoze bol urceny pre trh Pobrezia Slonoviny...
Gate majú vložku našitú asi o 5cm dopredu - takže sedím riťou priamo na sedle mimo vložku - jedine dres samostatný sa dá nosiť ale jeho kvalita je priamo úmerná cene
*Ja osobne to neodporúčam kupovať*
ludia, to ste skutocne tak naivni ci si chcete za kazdu cenu dokazat ze to co povie nejaky majitel je aj pravda. uz len cakam ze tu niekto raz napise ze kupil novy Mercedes CLS niekde v Hornom-Dolnom za 10tis pretoze bol urceny pre trh Pobrezia Slonoviny...
Katko bol som tam par krat a skutocne tam mali v ponuke aj Castelli, ale gate boli take tenucke ze mi cez ne bolo vidno aj hrube crevo
Na niektorých výrobkoch je odstránený štítok so značkou priamo výrobcom, ktorý je na vnútornej strane tovaru, z dôvodu ochrany značky. Tovar nie je poškodený, či používaný, je to nový tovar! Ruší to síce estetický vzhľad, ale nie jeho funkčnosť. Za porozumenie ďakujeme."
Mohol by mi niekto vysvetliť to "z dôvodu ochrany značky"?
pravidelne som nakupovaval v podnikovej predajni Slovenka, sem tam mali dost kvalitne odevy - boli site pre DE, nemohli ich tu predavat, ale nejake prebytky predali tak, ze bud iba odstrihli stitok, alebo ak bolo vysite logo prelepili ho samolepkou
Ďalej do zvláštne na mňa pôsobí : "Upozornenie:
Na niektorých výrobkoch je odstránený štítok so značkou priamo výrobcom, ktorý je na vnútornej strane tovaru, z dôvodu ochrany značky. Tovar nie je poškodený, či používaný, je to nový tovar! Ruší to síce estetický vzhľad, ale nie jeho funkčnosť. Za porozumenie ďakujeme."
Mohol by mi niekto vysvetliť to "z dôvodu ochrany značky"?
Ďakujem za adresu.
Inak ako osobne by som však nemal odvahu tam niečo objednávať cez web.
Zrejme si tovar treba aj omáknuť a vyskúšať.
(aj napr. v Lídli sa dá občas kúpiť niečo v uspokojivej kvalite)