2 martinux: tak teraz si pobavil Ty mna
2 Josifek: ak na to najdes vyuzitie, podla mna kludne kup.. hadam sa vidlica nerozpadne po prvom "zafungovani"..
Potrebujem bez zavitovu vudlu do noveho biku lebo menim ram a zo stareho sa neda nic pouzit, samozrejme to neplanujem na furt, len docasne kym pride daco lepsie...
takze rada: radsej si tie peniaze usetri na lepsiu vidlu, hadam tych par mesiacov nejako vydrzis
edit: hento nie je ani na docasne jazdenie, ale iba na rozmlatenie, co ako sa pozeram uz od toho daleko mat nebude
ja na tvojom mieste by som jazdil este na tom olprane a az potom ked by si mal novy bike komplet, tak az potom by som ten olpran dal do srotu, alebo niekde do muzea
kamosovi sa podarilo tiez nejaky tesco bike predat, ale pred tym ho dal prefarbit (ram), nalepil nalepky Author a predal ho dokonca za vacsiu cenu , jak ho kupil
ja ked som predaval moju masinu (vid priloha), tak som obisiel horsie, este som tam na nu vselico mozne pokupil a vyslo ma to v podstate tolko, za kolko som ho predal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
az nie: konecne ma dnes niekto poriadne rozosmial
2 Josifek: ak na to najdes vyuzitie, podla mna kludne kup.. hadam sa vidlica nerozpadne po prvom "zafungovani"..
edit: hento nie je ani na docasne jazdenie, ale iba na rozmlatenie, co ako sa pozeram uz od toho daleko mat nebude
Btw uz sa jazdit neda, sa mi pokrivila dneska ta cast kde sa pruzina dotyka zadnej casti, ten kruzok, ci podlozka ci co to je.
kamosovi sa podarilo tiez nejaky tesco bike predat, ale pred tym ho dal prefarbit (ram), nalepil nalepky Author a predal ho dokonca za vacsiu cenu
Kdo by dával na bike nálepky ctm
http://www.rst.com.tw/product/pd2007/omega.htm
Riaditka su 70cm a predstavec je vraj pomerne novy
Tentokrat sa mi uz zda 1000 trochu vela za RST vidlu (aj ked su k tomu tie ostatne veci) ale na druhej strane je pruzina a ma zdvih 125 mm oproti 80mm
tak co ?
to tam rovno supni za Cannondale a nezabudni na Handmade in Slovakia