Konkrétne u plášťov X-King to bude o niečo menej. (menej asi o 0,05 inch )
Teda cca. 2.35.
Údaje výrobcov sú nie vždy presné. Konkrétne X-King je tenší a ťažší ako udáva výrobca.
Podla mna je sirka plasta vzhladom na sirku zadnej stavby uz teraz na hrane a sirsi plast by som tam nedaval (a uz vobec nie do zimy a blata).
Tiež som si všimol (a je to obšas uvedené aj pri testoch) náchylnosť na zberanie snehu a bordelu. Niektoré prejdu snehom bez toho aby "naberali" sneh na dezén a niektoré zasa zberajú zneh jedna radosť a za chvíľu mám v oblasti zadnej brzdy snehu do fúrika ( na zimáku mám V-brzdy).
Ked si nie si uplne isty, kup si len jeden 2.4 a daj ho dobredu, casto sa jazdi sirsi plast vpredu a uzsi vzadu. A rovno mozes aj vyzskusat ci ti vojde do ramu dozadu.
Pripadne skus pozriet Maxxis Beaver 29 2.25, viaceri ho tu chvalia a ma dobre recenzie, akurat na asfalte bude trochu pomalsi. No pochybjem ze ovela viac ako MK2.4. Teraz som ho kupil na zimu, ale este ho nemam nahodeny. Je to mensi balon ako Conti MK2.4 mozno ho das aj dozadu a ak nie, robia ho aj v sirke 2.0.
či 2.4 vojde do rámu, prečo nie? Tie čísla šírky plášťa sú dosť nesmerodajné. Nezávisí to ani od značky, každý model má svoju šírku (aspoň ja si myslím). V prílohe moje plášte oba 2.2 a aký je medzi nimi rozdiel...