Záleží ako máš hlboko. Medzi xt a xtr je podľa mňa rozdiel vo váhe (minimálny), v cene (výrazný), prestíž (veľký), a výdrž (nejazdil som, neviem, ale asi to isté +-)
Radenie pocítiš, ostatné je otázne. Oplatí/neoplatí je trochu zlá otázka, lebo odpoveď by mohla byť "XTR je zbytočné". XT funguje dobre. Ak na to máš, investícia sa ti oplatí.
no pochybujem že XT vydrží viac keď stojí o polovicu menej
aj si to jazdil ci len trepes do vetra?
jazdim XT zopar sezon a vydrzi vela.. rozdiel je skor v hmotnosti a chode radenia a samorejme cene... pre beznych hobikov je XT luxus... ked tak nahodit XTR radenie.. to ma najvecsi vplyv na chod celeho systemu
jazdim XT zopar sezon a vydrzi vela.. rozdiel je skor v hmotnosti a chode radenia a samorejme cene... pre beznych hobikov je XT luxus... ked tak nahodit XTR radenie.. to ma najvecsi vplyv na chod celeho systemu
Nejazdil som a verím tomu, že XT vydrží veľa, no neverím že XTR nevydrží minimálne toľko isto ak nie dlhšie. Keby to tak nebolo, tak pochybujem, že by niektorí vyhadzovali dvojnásobnú sumu iba za trochu lepší chod páčky a o trochu nižšiu hmotnosť , keby malo XTR nižšiu životnosť. No ako som písal nejazdil som to, tak nech sa k tomu vyjadrí niekto kto má reálne skúsenosti, no bol by som prekvapený keby to tak nebolo.
Osobne jazdím XTR radenie, XT prehadzovač, SLX prešmyk, XT kľuky a spokojnosť. Predtým som mal Deore radenie, ktoré nešlo doladiť na plynulý chod /nové lanká,bowdeny/ a po nahodení XTR radenia išlo všetko ako má
cital som rozhovor s jednym renomovanym mechanikom, ktory vravel ze xtr je vyslovene o hmotnosti...je to pretekarska sada a vydrzi menej ako bytelne xt-cko...neplati o xtrkach spred 10-tich rokov ...nazor odbornika
Moj nazor: jazdim xt a spokojnost velka
ak sa bavíme o XT 10 sp. tak odraďovanie o 2 pastorky je tam tiež,smerom hore sa dá radiť o 4 pastorky-ak treba,celkovo radenie je krátke,presné,ostré-je to velmi vydarená sada,XTR má navrch len v o niečo nižšej váhe,pričom cena je takmer 2 x vyšia,to si musí každý zvážiť sám,či tých pár gramov stojí za to
na XT 9ne bolo len viacnasobne odradovanie na lahsie pastorky, u 10ny je uz aj na tazie o2stupne... milo ma to minule prekvapilo to je technologia prebrata z XTR
na XT 9ne bolo len viacnasobne odradovanie na lahsie pastorky, u 10ny je uz aj na tazie o2stupne... milo ma to minule prekvapilo to je technologia prebrata z XTR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejazdil som a verím tomu, že XT vydrží veľa, no neverím že XTR nevydrží minimálne toľko isto ak nie dlhšie. Keby to tak nebolo, tak pochybujem, že by niektorí vyhadzovali dvojnásobnú sumu iba za trochu lepší chod páčky a o trochu nižšiu hmotnosť , keby malo XTR nižšiu životnosť. No ako som písal nejazdil som to, tak nech sa k tomu vyjadrí niekto kto má reálne skúsenosti, no bol by som prekvapený keby to tak nebolo.
Moj nazor: jazdim xt a spokojnost velka
áno na 9ine to ide len dole o 3 pastorky naraz
Ale radiť na ťažšie stupne ide len o jeden prevod nie?
Lebo o tom tu bola reč.