Človek nikdy nevie kedy sa čo povolí, zlomí atď.
Stále mám strašlivý pocit že tu je kopec chlapcov ktorí chcú urobiť z hovna bič./s prepáčením/
Samozrejme možno česť výnimkám.
A samozrejme žiadam o mier. Nechce sa mi tu doťahovať, kto je ako šikovný a zdatný.
To mala byt nadavka, vyhrazka, ci co ???
Kazdopadne takyto post nepatri na diskusne forum a poprosim modov aby tento komentar od uzivatela SpeciaL brali na zretel
jj sherlock holmes sa moze schovat... som zvedavy ako to autor temy okomentuje
Citujem tvoj post z 27.11.2006, kde pises o tom, ze ju chces rozobrat a prerobit aby "nekopala".
Zaroven sa da najst v miestnom bazare tvoj inzerat uz z 24.11.2006, kde ju predavas ako prerobenu... myslim, ze uz si kazdy sam urobi obraz o tvojej serioznosti...
img149.imageshack.us
OMG
Podla tohoto postu si si ani poriadne neprecital moj post a ani si neklikol na ziadnu ikonu DETAILS ani u jednej vidle na tej stranke ako som pisal...
Schvalne som neuvadzal priamy link na ziadne z tych pdf-iek, lebo:
1. si neuviedol presny model a rok, len typ XCR
2. som bol zvedavy, ci vies prezriet stranku a 2x klinut mysou - prvy krat na odkaz detailu u konkretnej vidlice a druhy krat na stiahnutie jednoho jedineho suboru na celej stranke.
Co k tomu viac napisat...
Je problem zadat svoju otazku/svoj problem do vyhladavacov?
Je to len o lenivosti alebo neschopnosti zadat konkretny dotaz do vyhladavaca?
Zdielam rovnaky nazor a drzim palce. Najlepsie je ignorovat take thready a vytrvat v tom. Jedine ze chlapec nevie jazyk, ale to by aspon mohol napisat.
No vzhladom na tebou polozenu otazku v prvom poste, som sa ta snazil nasmerovat na stranky vyrobcu, kde sa daju najst nakresy/schemy vidiel SR Suntour.
Mame tomu rozumiet tak, ze si zle formuloval svoju otazku a to co vlastne chces, je obrazovy alebo textovy postup na rozobratie uvedenej pruzinovej vidlice???
No uvidime...
2SpeciaL pokial nemas nejaku no-name vidlu, vzdy pozeraj najprv stranky vyrobcu, az potom sa pytaj.
Co tak pozriet sa na stranku vyrobcu => SR Suntour
http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si ... &tnid=1187
V detailoch sa samozrejme da najst schema kazdej vidlice...
Pokial sa nejedna o model 2007 staci prepnut v zahlavi na spravny rok 2003-2004-2005-2006
Vazne je take obtiazne pouzivat vyhladavanie na nete?
Je problem zadat svoju otazku/svoj problem do vyhladavacov?
Je to len o lenivosti alebo neschopnosti zadat konkretny dotaz do vyhladavaca?
Myslim, ze toto je typicky priklad - mnou postovanu odpoved na tvoju jednoduchu otazku som cez google obdrzal za 0,02 sekundy...
Nepovedal by som nic, keby si sa tu pytal uz na konkretny postup alebo detajly a rady, ale na nakres/schemu
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44