Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
co ja viem, kolko percent trasy potrebujes najlahsi prevod? ja som mal 26/36, bajk 14,4kg, vzadu HR II 2,35, Strecno- Martinky- Strecno aj s bludenim, dazdom a pocenenym oblecenim uplne v pohode. teda pohoda ako pohoda - slzy v ociach, tuzba vzdat to skoro stale a tak... ale tak o tom je to. lahsi prevod by mi co vyriesil? ze budem prepletat nozickami na mieste? treba chytit tempo a statocne ist. cim dlsie sa trapis tym viac si unaveny:)
Az budes vediet odpoved na tuto otazku, pochopis preco pisem o 22/34
a keď raz zistíš, že to ide aj na 32/34, to ešte len budeš frajer, budeš rýchlejší a aj sily pošetríš
A či je 32/42 na taký alebo onaký kopec dosť? Pre mňa možno, aspoň zatiaľ, mám už svoje roky a aktívne jazdím ešte krátko. Ale videl som týpkov liezť do onakvejších kopcov na absurdne ťažkých prevodoch, proste na to majú. Takže žiadne generalizácie, prosím.
prave o tom pisal resurection - namali by sme tu do seba rypat, ale pisat svoje skusenosti a pomoct tym, ktory hladaju
a nech nie som uplne OT :
rano vies, kam ides bajkovat - takze v pripade potreby mozes vymenit kluky / kazetu za nieco vyhovujuce terenu (ak mas - a viaceri tu maju).
ja ked idem na martinky zo ZA, tak viem presne ake prevody nebudem radit
// edit
ty na svojom zimaku mas vpredu tiez iba jeden prevodnik (a este aku selmu zubatu)
Skús si to ešte raz spočítať
Prečo nie. Kľudne sa spýtaj čo by si sa chcel dozvedieť.
Dnes som si u vas objednal prevodnik TA Chinook 10speed 36 zubov, kedy ho mozem ocakavat
Prepacte nedalo mi, svet je fakt strasne maly
Prepacte nedalo mi, svet je fakt strasne maly
Peter, prevodník je už v obálke pripravený na odoslanie. Zajtra vám odíde poštou