zakupil by som prilbu na XC a vyhliadol som si /podla oka/ GIRO SEMI MX alebo GIRO XEN. Jazdil ich niekto? Resp. poradte nejaku kvakvalitku do 3000,- Dakujem. fat
ja mam BELL... a je to coolova prilba:-)) najlepsie mi sadla. odskusal som skoro vsetky znacky, venoval som tomu vela casu a mal som z hlavy uz vajce z toho skusania:-)) davam hlasovat za Bell:-))
Zisti si situáciu u MET. Konkrétne o modele ANAXAGORE. Prilba tiež pekne agresívneho vzhľadu. Okrem toho super váha, výborné odvetrávanie a dá sa povedať že je univerzálnej veľkosti. Ponúkajú ich v novom dizajne. S cenou by sa mala zmestiť do spomínaného limitu. Tento rok je v ponuke už posledný krát (tretí rok na trhu), minulú sezónu sa stala najpredávanejšou prilbou na Slovensku aj v CZ.
Ja som s ňou úplne spokojný (nenašiel som chybičku)!
ja mam MET A-Tomo za 1850 Sk, In-mold. Som s nou absolutne spokojny, z tych co som skusal mala najlepsi system zapinania. Trosku chyba sietka proti hmyzu, ale s tym sa da zit.
Cratoni doporucujem, mam sice nizsi model (Xenon) a som max. spokojny. Je to in-mold a otocny patent na nastavovanie obvodu funguje bezproblemovo. Vaha je tiez utesena. Takze ak pojdes do vyssieho modelu malo by to byt este o kusok prijemnejsie. Musi ti samozrejme sadnut a nesmie ta nikde tlacit. Ja som vyskusal cca. desat prilieb a tato my sadla najlepsie, takze ono to nie je len o krase a cene.
Navyse, Cratoni pri poskodeni prilby po pade umoznuje, kupit si novu za polovicnu cenu.
PODLA MNA JE NAJLEPSIA PRILBA MET STRADIVARIUS! NEUVERITELNE TUHA A SKVELE ODVETRANA. IN MOLDING TECHNOLOGIA POUZITA TAKMER NA CELOM POVRCHU TAKZE JEJ NEVADI ANI DRSNEJSIE ZAOBCHADZANIE A NIESU NA NEJ MIESTA KDE BY BOL IBA HOLY PLYSTYREN. ZAZIL SOM S NOU PAD NA PRATEKOCH V 70KM/H RYCHLOSTI ,NEBOL TO ZIADNY BRUTAL LEBO MA STLMILA KUKURICA ,ALE PRVE CO SA DOTKLO ZEME BOLA HLAVA A PRILBA BOLA CELA OD BLATA ALE KED SOM JU UMYL ,TAK SOM ZISTIL ZE NIEJE NA NEJ ANI SKRABANCEK. POVRCHOVY PLAST JE VELMI HRUBY. NUZ A DIZAJNOVO JE TO UMELECKE DIELO. JEDINA NEVYHODA PRI XC JE ZE SA NEDA PRIDAT SILT ,ALE TEN AJ TAK NEPOUZIVAM KED SU DOBRE OKULIARE.
Ja mam MET - Anaxagore - nemam vyhrady. Na znacke nezalezi, ale pri nakupe si treba pozriet ake ma atesty. Kazdy slusny vyrobca uvedie atest kt prilba presla. Odporucam atesty z EU, prip podla nemeckych narodnych noriem -DIN (neviem vsak, ci sa dnes este pouzívaju). Samozrejme treba ju v obchode podla mopznosti co najlepsie odskusat; musi sediet na hlave
Svata pravda, ked prilbu tak len od renomovaneho vyrobcu. Tie atesty su tiez dolezite, ale myslim si, ze znackovu prilbu v kvalitnom obchode bez atestu nezozenies.
Ja mam MET no vyber nebol o znacke ale fakt co sedi pripadne nech to nevyzera ako hrib na hlave. No urcite by som nekupoval nejaku v tescu. Hlavne aby mala odvetranie co stupa zbezne s cenou vzhladom na pouzite technologie. MET nema zle ceny aj pre tych co nechcu moc investovat. Tiez je podobne na tom BELL a MANGO
Musi byt in mold, musi sediet! Vozim uvex, a podla mna super mal som Cratony Tremor tribal ale po tom co mi vlietla osa do skrupiny zasadne s sietou. Tu osu treba vyskusat, skuste a ko ja v 40km/h dolu s kopca ( po ***** font!!!
Dalsia vec niektory vyrobci davaju zlavu na novu ked staru od nich rozsekas, treba sa spytat
Ta osa pod prilbou nie je az taky zly pripad, som pocul, ze osie zihadlo v hlave Ta nastartuje k supervykonu.) Inak ja som setril, kupil som MET MAXTRACK II, a musim povedat, ze MET to vie aj s lacnymi prilbami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som s ňou úplne spokojný (nenašiel som chybičku)!
Navyse, Cratoni pri poskodeni prilby po pade umoznuje, kupit si novu za polovicnu cenu.
Dalsia vec niektory vyrobci davaju zlavu na novu ked staru od nich rozsekas, treba sa spytat