moje osvedcene prislusenstvo : zaplaty-samolepky, dusa, pumpa, mont-paka, rychlospojka a shimano cap a nitovac pre retaz, sada imbusov, Septonex a obväz, voda a nejaka sladkost, podla potreby nejake oblecenie
Už som myslel že náradie a dušu nenosí nikto. Díky Štulo že to niekoho napadlo.Keď nebudem mať fľašu s vodou ale dušu určite a vercajch určite. Ja nosím aj predné svetlo.
mozno to nikoho nenapadlo, pretoze to kazdy berie za samozrejmost. sak bez vercajchu byt niekde x km od civilizacie je riadny adrenalin
tak tak. som bol s kamosom asi 30 kilakov od domu a jemu v lese zabludil hrdzavy klinec do duse a este aj von z duse. sme to zlepili nejakou samolepkou - pumpu som mal, ale odvtedy aj rezervnu dusu - ked beham po meste tak nic.
moje osvedcene prislusenstvo : zaplaty-samolepky, dusa, pumpa, mont-paka, rychlospojka a shimano cap a nitovac pre retaz, sada imbusov, Septonex a obväz, voda a nejaka sladkost, podla potreby nejake oblecenie
toto cele v Camel vaku a som
tak potom musis vyzerat na bike- u ako "blavak v Tatrach"
a neviem si predstavit co robis, ked pride mensie stupanie
urcite polovicu s tych veci by som nechal v pivnici- moj nazor, no len ja mam namiesto tych veci prilbu a pevne nervy (ked vidim to blato na biku )
tak neextremujem nikde na kopci alebo podobne, ale na druhej strane, keby si zazil to co ja, ked som mal koleso kamiona asi 5 cm od riaditok a to som uz isiel po trave, tak si mozes predstavit ze to tiez nie je bohvieco, nie je to ako v hore, ze stromy atd, ale aj toto ma nieco do seba, aspon si myslim
tak vsetko co mam, tak je potrebne a to sa modlim zato, aby sa mi nic nestalo, pretoze nenosim nijaky obvaz ani nic take....
no obvaz podla mna nie je nevyhnutnost, sak ak si oderies koleno alebo laket, tak to staci obliat aspon vodou, aby si tam nemal spinu a prach a potom sa ti to pekne vysusi a nie je potrebne to obviazat. a keby si si nahodou prerazil nejaku tepnu( co je dost nepravdepodobne) tak ti ani ten jeden obvaz asi nepomoze, to uz len nejaky vrtulnik, co ta hned zavezie do nemocnice.
ten hydrapak odporucam
To all: podla toho co ste tu vypisovali, tak najdolezitejsie je mat vak(pr. hydrapak), prilbu, mozno aj tu dusu a pumpu(ale to iba pre tych co zavodia), mobil
a este aj taka "pastna" sada imbusakov a srobovakov nieco taketo: http://pro-bikegear.nl/publish/content/ ... ducts.html tam to najdete- je to daco ako vreckovy nozik
tak neextremujem nikde na kopci alebo podobne, ale na druhej strane, keby si zazil to co ja, ked som mal koleso kamiona asi 5 cm od riaditok a to som uz isiel po trave, tak si mozes predstavit ze to tiez nie je bohvieco, nie je to ako v hore, ze stromy atd, ale aj toto ma nieco do seba, aspon si myslim
keby ta zrazil kamion tak by ti uz asi obvez netrebalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozno to nikoho nenapadlo, pretoze to kazdy berie za samozrejmost. sak bez vercajchu byt niekde x km od civilizacie je riadny adrenalin
tak potom musis vyzerat na bike- u ako "blavak v Tatrach"
a neviem si predstavit co robis, ked pride mensie stupanie
urcite polovicu s tych veci by som nechal v pivnici- moj nazor, no len ja mam namiesto tych veci prilbu a pevne nervy (ked vidim to blato na biku
nozik + univerzlane kluce + nejaky lahky unisrobovak v ramovej taske
lepenie + dusa + imbusaky + nejaka taska + nejake nahradne sroby v podsedlovej taske
no obvaz podla mna nie je nevyhnutnost, sak ak si oderies koleno alebo laket, tak to staci obliat aspon vodou, aby si tam nemal spinu a prach a potom sa ti to pekne vysusi a nie je potrebne to obviazat. a keby si si nahodou prerazil nejaku tepnu( co je dost nepravdepodobne) tak ti ani ten jeden obvaz asi nepomoze, to uz len nejaky vrtulnik, co ta hned zavezie do nemocnice.
To all: podla toho co ste tu vypisovali, tak najdolezitejsie je mat vak(pr. hydrapak), prilbu, mozno aj tu dusu a pumpu(ale to iba pre tych co zavodia), mobil
a este aj taka "pastna" sada imbusakov a srobovakov nieco taketo: http://pro-bikegear.nl/publish/content/ ... ducts.html tam to najdete- je to daco ako vreckovy nozik
keby ta zrazil kamion tak by ti uz asi obvez netrebalo