keby som jazdil DH, nic nepoviem, ale pri XC a este nejazdim az take extremi, no vsak dobre kazdy ma na to iny nazor, ja ten svoj zatial nezmenim
Rob ako myslis ... v konecnom dosledku je to Tvoje zdravie a Tvoj zivot ... ja som kedysi tiez tvrdil, ze prilba je blbost a netreba mi ju (ale to som bol mlade ucho) kym som sa nevytrieskal na trase, ktoru som tiez poznal ako vlastnu dlan, lebo som po nej dlhe dlhe roky behal peso a aj na biku ... a dnes bez prilby proste na bike nejdem ... nezelam Ti nic zle, ale az sa raz vytrieskas a rozbijes si hlavu, potom mozno uz bude neskoro menit nazor na to, ci je prilba zbytocnost.
veru veru...je to vlastne kazdeho vec na kolko je zodpovedny k samemu sebe,no ludi na ktorych mi zalezi budem stale presviedcat o potrebe mat prilbu na hlave
Každý biker by mal mať nahradnú dušu pumpu(bombičku)menej zruční montpáku,lepenie,nitovač,mobil,300korún v prípade núdze.
Martinux-no comment.Tvoje vyjadrovanie sa začínajú podobať skupinke ludí ktorú automaticky preskakujem pri čítaní príspevkov.Už si sa pripojil k mojej čiernej skupinke.
Presne tak, najhorší pád na biku, som mal na trase ktorú dokonale poznám - cestou zo záhrady. Dážď alebo erózia na polnej ceste vyhĺbil takú svinskú úzku hlbokú ryhu zakrytú trávou. Pred týždnom tam nebola. Je to pod kopcom takže rýchlosť bola slušná a koleso mi tam pekne zapasovalo a zaseklo sa tam. No a potom som si tam ešte dva dni chodil hľadať súčiastky čo som zistil že mi tam po páde odleteli
Odtedy keď mi niekto povie, že som blbý tak mu odpoviem že to preto lebo som spadol na hlavu.
Ja mam pri sebe vzdy doklady, nejake peniaze, nahradnu dusu, veci na lepenie, nejake imbusy (najnutnejsie) a blikacku. Prilbu nespominam, lebo bez nej proste na bike nejdem ... a v lete este nepremokavu bundu a nahradne tricko, ak idem na dlhsiu trasu (zatial som si nestihol kupit termopradlo a dres) ... do buducna planujem este nitovacku ... a kedze si vzdy beriem vak, atk obcas aj fotak nosim
stavaju sa aj horsie veci. napr. v Afrike umieraju deti od hladu.
obciansky, ked v lese chytis policajta traktoristu tak je to problem. boli uz rozni fizli. ja si beriem penazenku s dokladmi a lovasmi takze pre mna no problemo
To uz bude ako vystroj mestskeho skauta - mobil, penazenka,kluce.
Ja mam na biku pod sedackou kapsicku s nahradnou dusou a lepnim+dake drobnostky. V zadu a v predu blikacku (ked idem do lesa davam to dole), pumpu a to je asi vsetko. Teda este predny blatnik na rame. Myslim ze ziadne zbytocnosti - teda aspon pre mna.
Každý biker by mal mať nahradnú dušu pumpu(bombičku)menej zruční montpáku,lepenie,nitovač,mobil,300korún v prípade núdze.
Martinux-no comment.Tvoje vyjadrovanie sa začínajú podobať skupinke ludí ktorú automaticky preskakujem pri čítaní príspevkov.Už si sa pripojil k mojej čiernej skupinke.
no neviem, ja druhych na tomto fore neurazam, ale iba vyjadrujem na danu vec svoj nazor a ked ma niekto iny, nuz tak ho kvoli tomu vari nezabijem
Ja nosím Camel s 2l rezervoarom, nahradnú dušu. lepenie, imbusi, náhrad.lanko na brzdu, rýchlospojku na retaz + nitovačku, nejaku tatranku a kopec dobrej nálady. a bez prilby nejdem von ani bicykel doštelovať.
Ja mam pri sebe vzdy doklady, nejake peniaze, nahradnu dusu, veci na lepenie, nejake imbusy (najnutnejsie) a blikacku. Prilbu nespominam, lebo bez nej proste na bike nejdem ... a v lete este nepremokavu bundu a nahradne tricko, ak idem na dlhsiu trasu (zatial som si nestihol kupit termopradlo a dres) ... do buducna planujem este nitovacku ... a kedze si vzdy beriem vak, atk obcas aj fotak nosim
radost s tebou jazdit, moj ujo vozil autom aj nahradny alternator a cuduj sa svete, fakt ho raz vyuzil ... , ale fakt, na mna toho vozis uz prilis
radost s tebou jazdit, moj ujo vozil autom aj nahradny alternator a cuduj sa svete, fakt ho raz vyuzil ... , ale fakt, na mna toho vozis uz prilis
Myslím že až na to náhradné tričko sa to dá v pohode pochopiť.Tramp to vysvetluje že nemá termo prádlo keď si ho kúpi tak už to náhradné bavlnené tričko nebude potrebovať. Ja to beriem.
ono v kazdom pripade pocet veci bude asi priamo umerny dlzke vyjazdu a lokality do ktorej sa biker vyberie...
ja osobne mam rad dlhe vyjazdy (3hod a viac) takze tych "zbitocnosti" ako ich niekto nazval nosim dost: odoklady,peniaze,mobil,naradie,pumpa,2duse,zadne aj predne svetlo,nitovac,plastenku,nahradne lanko,mapu ked som v cudzej lokalite a fotak...
a prilba je samozrejmost...
Myslím že až na to náhradné tričko sa to dá v pohode pochopiť.Tramp to vysvetluje že nemá termo prádlo keď si ho kúpi tak už to náhradné bavlnené tričko nebude potrebovať. Ja to beriem. [/quote]
Marek, ale to: "radost s tebou jazdit", som napisal uprimne, fakt, ja by som tiez najradsej nosil aj imbusy a nitovacku, uz som v lese roztrhol retaz, ale nenosim bo zatial nemam vak a do kapsicky mi to nevojde. Preto nosim na zradlo len snikers a energo gel (zaberu malo miesta). Naviac si naplanujem jazdu cez horsku chatu, kde sa da najest, ak idem na cely den. A ze vozi toho prilis, som asi naozaj napisal troska urychlene, ospravedlnujem sa ... tuto sezonu idem kupit camell, tak bude miesto na vsetko a zmizne mi taska z ramu, ktora kole oci
tak tak pani, osud je osud, ked sa mas vytrieskat, tak aj pred barakom v pohode. a prilba ta az tak uplne pred vozickom neuchrani. pred vozickom ta neuchrani nic. NAHODA je to co nas deli od smrti ci druheho dna na biku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rob ako myslis ... v konecnom dosledku je to Tvoje zdravie a Tvoj zivot ... ja som kedysi tiez tvrdil, ze prilba je blbost a netreba mi ju (ale to som bol mlade ucho) kym som sa nevytrieskal na trase, ktoru som tiez poznal ako vlastnu dlan, lebo som po nej dlhe dlhe roky behal peso a aj na biku ... a dnes bez prilby proste na bike nejdem ... nezelam Ti nic zle, ale az sa raz vytrieskas a rozbijes si hlavu, potom mozno uz bude neskoro menit nazor na to, ci je prilba zbytocnost.
Odtedy keď mi niekto povie, že som blbý tak mu odpoviem že to preto lebo som spadol na hlavu.
sory bol to spodobovaci preklep...
obciansky, ked v lese chytis policajta traktoristu tak je to problem. boli uz rozni fizli. ja si beriem penazenku s dokladmi a lovasmi takze pre mna no problemo
Ja mam na biku pod sedackou kapsicku s nahradnou dusou a lepnim+dake drobnostky. V zadu a v predu blikacku (ked idem do lesa davam to dole), pumpu a to je asi vsetko. Teda este predny blatnik na rame.
no neviem, ja druhych na tomto fore neurazam, ale iba vyjadrujem na danu vec svoj nazor a ked ma niekto iny, nuz tak ho kvoli tomu vari nezabijem
radost s tebou jazdit, moj ujo vozil autom aj nahradny alternator a cuduj sa svete, fakt ho raz vyuzil ...
radost s tebou jazdit, moj ujo vozil autom aj nahradny alternator a cuduj sa svete, fakt ho raz vyuzil ...
Myslím že až na to náhradné tričko sa to dá v pohode pochopiť.Tramp to vysvetluje že nemá termo prádlo keď si ho kúpi tak už to náhradné bavlnené tričko nebude potrebovať. Ja to beriem.
ja osobne mam rad dlhe vyjazdy (3hod a viac) takze tych "zbitocnosti" ako ich niekto nazval nosim dost: odoklady,peniaze,mobil,naradie,pumpa,2duse,zadne aj predne svetlo,nitovac,plastenku,nahradne lanko,mapu ked som v cudzej lokalite a fotak...
a prilba je samozrejmost...
Marek, ale to: "radost s tebou jazdit", som napisal uprimne, fakt, ja by som tiez najradsej nosil aj imbusy a nitovacku, uz som v lese roztrhol retaz, ale nenosim bo zatial nemam vak a do kapsicky mi to nevojde. Preto nosim na zradlo len snikers a energo gel (zaberu malo miesta). Naviac si naplanujem jazdu cez horsku chatu, kde sa da najest, ak idem na cely den. A ze vozi toho prilis, som asi naozaj napisal troska urychlene, ospravedlnujem sa ... tuto sezonu idem kupit camell, tak bude miesto na vsetko a zmizne mi taska z ramu, ktora kole oci
To sa mi paci...
tak tak pani, osud je osud, ked sa mas vytrieskat, tak aj pred barakom v pohode. a prilba ta az tak uplne pred vozickom neuchrani. pred vozickom ta neuchrani nic. NAHODA je to co nas deli od smrti ci druheho dna na biku.