Kategórie
Bike-techRadenie s lahkym chodom # údržba # radenie # upgrade # poradenstvo # zdravie # prehadzovačka # elektronika # technické otázky
Ortoped to diagnostikovala ako zapal slachy prisluchajucej palcu, co sa moze vracat.
Aktualne radenie Sram NX na Radon Render 8.0 ide dost tazko a ma aj dlhy chod.
Ked som skusil otcove SLX tak to islo vyrazne lepsie.
Viete doporucit sady s lahkym chodom radenia na 1x12? SLX ci rovno radsej do XT?
A ma zmysel riesit aj bowdeny? Ci to robi rozdiel v sile potrebnej vyvinut na packu.
Dakujem.
savings Shimano Deore SL-M6100 radenie, pravé 12-rýchl,. I-Spec EV
25 €
savings
MOC 44,99 €
-27% Shimano Deore SL-M4100-R radenie, pravé, 10-rýchl., na objímku, OEM
11,99 €
-27%
MOC 19,39 €
savings Shimano Deore XT SL-M8100 radenie, 12-rýchl., pravé
42,99 €
savings
MOC 80,99 €
-6% SRAM GX Eagle radenie, pravé, 12-rýchl., Single Click, Lunar
30,99 €
-6%
MOC 49,99 €
SRAM NX Eagle Single Click radenie, pravé, 12-rýchl., pre elektrobicykle
35,99 €
MOC 46,99 €
savings Shimano XT SL-M8000 radenie, 2/3-rýchl., ľavé, I-Spec II
50,99 €
savings
MOC 78,99 €
Akcia -8% SRAM XX1 Eagle radiaca páčka pravá 12 sp. Single Click Lunar
152 €
-8%
MOC 212 €
-8% Shimano SIS-SP41 Dura Ace/XTR radiaci bowden, 1 m, čierna
1,09 €
-8%
MOC 2,19 €
Vdaka tomu ma to aspon na biku potom uz viac nebolelo.
doktor niesom no problem so zapalom slachy by som hladal inde ako radiaca packa. lahsie radenie ako pomoc/ulava ok, ale ako riesenie problemu asi nie.
XT je uz ina paka ako deore/slx - radenie je presnejsie ale ide tazsie.
Na bezne jazdenie (aj maratony) je to uplne v pohode. Shimano ti umoznuje odradit na tazsie aj ukazovakom. Obcas, ked ma boli palec, tak to vyuzivam.
Ten palec nemusi byt sposobeny radenim, ale kludne aj castym pouzivanim mobilu. Alebo sa ti to nascitalo.
Len ti pri vymene Sramu za Shimano neviem povedat, ci nebudes musiet menit aj prehadzovacku. Skor myslim, ze ano.
No lekar mi to diagnoatikoval, nehovorim, ze je to len z radenia, no pri nom som to prvykrat zacal citit a nepomaha to.
Bol by som nerad keby som kvoli tomi nemohol bikovat tak radsej aspon tuto zmenu podstupim.
Inak kolko vyjde elektronicke radenie + prehadzovacka? To budu asi stovky €, ze?