Zdravim pani chcem sa spytat mam prehadzovacku zadnu XT, prednu deore, radenie XT. Je to spravne ze predny saleter zatlacenim ide na vecsi prevod, zadna zatlacenim na vecsi prevod. Predpokladam ze to je spravne. A este k radeniu niekde tu som sa docital ze sa da nejak radit len jednou packou je to tak ??
Neviem či som ťa dobre pochopil , ale mne z toho vyšlo len DualControl → http://www.kupkolo.cz/produkty/Razeni_823/MTB-Dualy_181/ t.j. jednou páčkou potlačením k sebe je to brzdová páčka (ako obyčajne) len sa s ňou dá hýbať smerom ↑ a ↓ = radenie
hej radenie jednym prstom , to tak funguje ?????? no niesom pri bike ale pojdem to vyskusat ak ano tak teda to som pekna lama uz mesiac na tom jazdim a teraz sa dozvedam toto ???
no neviem si to predstavit ako mi tam ten palec bude fungovat ale mozno to mam nejak blbo zostavene a este otazocka cital som kdesi ze to vie aj o viac naraz alebo to vie len XTR ???
jasne radenie hore, velkou packou aj o 3 stupne...ked ju zatlacis az dolu
radenie malu packou palcom po jednom ,ale kratky chod.. tak to ide tiez slusne:)
aj deore xt vie podradovat len o jeden stupen tak isto ako sram 7? pred tym som mal dualy xt a tie vedeli o 2-3 hore o 2 dole, myslel som ze len sram je taky idiot ze hore vie ist o 4 a dole po jednom
prehodi to este lepsie ako ukazovakom
radim uz len palcom, hore aj dole, jak na srame:)pekny kratky krok
len skoda rozmiestnenia tych pacok. bud je jedna prilis schovana za ridamy a nedociahnes ju poriadne alebo druha moc trci a treba si vyklbit palec aby si nadradil podla mna je to fajn na prilakanie sram-akov ale ergonomicke to moc nieje
Ja napríklad neviem vždy preradiť o tri hore. Občas ak nejako divne uložím ruku tak až potom. Ale mám to tak že radím iba palcom. A je to o moc pohodlnejšie a aj rýchlejšie.
len skoda rozmiestnenia tych pacok. bud je jedna prilis schovana za ridamy a nedociahnes ju poriadne alebo druha moc trci a treba si vyklbit palec aby si nadradil podla mna je to fajn na prilakanie sram-akov ale ergonomicke to moc nieje
ergonomia mi celkom vyhovuje... aspon o to nechcene nezavadim
tak som to dnes skusil a takto. Ta strieborna packa ked chcem davat hore vzdy ju musim tlacit ta spodna cierna ci ju pritiahnem alebo zatlacim vzdy ide o jeden dole. Cize vyhoda je asi taka ze mozet mat prostrednik na brzde a hore aj dole mozem palcom , alebo som nieco nepochopil . a o viac ako o jeden to nejde. To radenie je deore XT
Mam problem s radenim XT. Dnes rano ako zvycajne ficim do roboty na biku a ked som chcel preradit na hrubu tak mi radenie nechcelo zaaretovat polohu a stale sa mi presmik vracal spat na malu pilu. Do roboty som to prekmital na 28 pile co bola "zabava". Mam 2x9 40/28 a 11-34. Neviete kde by mohol byt problem? Treba vymenit radenie alebo sa to da opravit? Dakujem
mne toto spravilo X7, vo vnutri bol zlomeny taky bazmek ktory zabezpecoval to ze radenie zostane v nastavenej polohe. kedze bol nitovany musel som vymenit cele radenie, XT to vsak ma snad inak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
radenie malu packou palcom po jednom ,ale kratky chod.. tak to ide tiez slusne:)
len skoda rozmiestnenia tych pacok. bud je jedna prilis schovana za ridamy a nedociahnes ju poriadne alebo druha moc trci a treba si vyklbit palec aby si nadradil
ergonomia mi celkom vyhovuje... aspon o to nechcene nezavadim