takže tema je jasna... mate niekto tuto vidlica propripade zvažujete kupu ?? ak ju mate - ste snou spokojny ? ako je to u nej s tuhostou ?? kde by sa dala na slovensku zohnať ?
aaa winprog teraz si ma dorazil... toto som nemal čitať
nevieš aka dlžka krku je ta dartka ?? radšej ako vraviš nech je viac a odrezať ako menej a podkladať.... ale predsa ... ako sa to potom podklada ?
Ak mas malo tak potom uz nijak Pozri sa,ja to mam urobene takto : Idem zospodu Prachovka,tri podlozky (vacsia,stredna,mala),predstavec a horna krytka hlavoveho...Ak by som tam nahodou potreboval nejaky iny dlhsi predstavec (myslim dlzku vyznacenu na obrazku) tak mozem dat dole najmensiu podlozku a dat tam predstavec,a ak by ani vtedy nesedela dlzka tak to mozem trosku zbrusit a bude to sediet Ale ak by som nemal ani jednu podlozku tak uz si dlhsi krk nedorobim,ked som ho predtym zrezal
ak sa ti teraz jazdi dobre, tak si krk vidlice skratis na rovnaku dlzku aku ma tvoja stara vidlica ktoru si jazdil...a nemusis tam davat ziadne podlozky...
coho sa preboha bojis?
neboj sa, kazda nova vidla ma dostatocne dlhy krk aby sa zmestila do kazdeho ramu...tak ci tak to budes musiet zrezat aby si predstavec nemal tak hnusne vysoko ako winprog...ja odporucam zrezat krk na dlzku krku starej vidlice ako som uz spominal...moznoze aj kusok viac kedze rajdy budes mat trosku vyssie ked tam das 100vku vidlu ale to nijako nevadi.
Skusim vysvetlit uplne laicky Mozno trepnem blbost ale zda sa mi,ze krk ma nieco okolo 28-29cm,takze je to dost vela...Nasadis spodnu misku aj loziska,das vidlu do ramu,nasadis loziska,vsetko dalsie,das prachovku a moje doporucenie je aby si dal aj podlozky (dovod hore v minulom poste),das tam tri podlozky,nasadis predstavec,naznacis ceruzou pokial ma ist krk,urobis obrys (obr1) a nieco 2-3 pod obrysom zacnes rezat krk,ale velmi presne,rovne a opatrne...Potom to zabrusis aby to nebolo ostre a potom to uz len vsetko premazes,nasadis dokopy,das do krku jezka,das aj krytku hlavoveho a mas pokoj
EDIT/ Billes Neviem,preco sa ti to zda "hnusne" ale bohuzial,na nizsom predstavci je to pre mna na *** lebo mam vyssie ramena ci co to je takze potrebujem aj vyssi predstavec
Do novej vidly budes musiet nabit jezka!(pzri si ivelo), lebo ho tam v kolokrame sice daju ale ajtak tu cast kde bude zrezas takze potrebujes noveho.
Povodna dlzka krku u roc-shoxu je tusim 265mm (ja zom zrezal asi 5 cm)
Saq ved jezko stoji 20sk takze je to banalna vec...Ale ved toho jezka moze narazit hlbsie,len to bude dost narazat,odrezat a potom znova dorovnavat,ale naco vyhodit 20sk no vsak
Billes+davhan Boli ste rychlejsi,ja uz spim na nohach
myslim ze tam sa asi tazko bude dat objednat samostatny jezko...ale mozno ano...aj tak nechapem naco ti bude ked ho budes mat vo vidlici...v kazdom pripade TEBE odporucam zverit montaz servisu, kde ti to spravia bezproblemov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nevieš aka dlžka krku je ta dartka ?? radšej ako vraviš nech je viac a odrezať ako menej a podkladať.... ale predsa ... ako sa to potom podklada ?
kua kua ... a neviete mi niekto povedať presne že aky dlhy krka ma ta dartka ??
ak sa ti teraz jazdi dobre, tak si krk vidlice skratis na rovnaku dlzku aku ma tvoja stara vidlica ktoru si jazdil...a nemusis tam davat ziadne podlozky...
a čo ak bude krk zasa kratky ?
neboj sa, kazda nova vidla ma dostatocne dlhy krk aby sa zmestila do kazdeho ramu...tak ci tak to budes musiet zrezat aby si predstavec nemal tak hnusne vysoko ako winprog...ja odporucam zrezat krk na dlzku krku starej vidlice ako som uz spominal...moznoze aj kusok viac kedze rajdy budes mat trosku vyssie ked tam das 100vku vidlu ale to nijako nevadi.
OBR1
EDIT/ Billes Neviem,preco sa ti to zda "hnusne" ale bohuzial,na nizsom predstavci je to pre mna na *** lebo mam vyssie ramena ci co to je takze potrebujem aj vyssi predstavec
Povodna dlzka krku u roc-shoxu je tusim 265mm
Billes+davhan Boli ste rychlejsi,ja uz spim na nohach