takže tema je jasna... mate niekto tuto vidlica propripade zvažujete kupu ?? ak ju mate - ste snou spokojny ? ako je to u nej s tuhostou ?? kde by sa dala na slovensku zohnať ?
ozaj a ešte otazočka...asi veeeelmi blba ale až tak sa nevyznam... sadne mi na bajk uuuuplne každa vidlica ?? alebo treba pozerať ešte aj nejake ine rozmery ako zdvih a priemer klzakov ?
Pokial mas ahead tak ti sadne kazda. Pri tvojej vahe vyuzijes cely zdvih tej vidly, lebo vecina ma problem, ze im chodi tak 4 cm lebo vazia 65kg Laughing
Co sa tyka toho zdvihu tak to je vnutorne nastavenie a to ti spravia v kolokrame podla volby.
ahead je druh sirky stlpiku tusim je to 28 mm.
Zdvih je dlzka aku chodi vidla. Odmerat sa to da tak ze vidlu stlacis az na doraz a od toho dorazu po klzaky je zdvih. Vecinom to je asi o 4-10 mm menej ako je dlzka vnutornmych noh.
ozaj ked to tam idem objednavať tak sa neda vybrať že či 80 alebo 100 ... ked chcem 100 musim to napisať do tej kolonky pri objednavani že poznamka k objednavke ??
tak ešte naposledy uistenie.. možem tam dať naozaj 100 mm ak mam teraz 80 mm ??
inak maju to tam pekne napisane že objednavky vybavime do 7 dni ak tovar nieje na sklade do 14 dni. Kolokram nedrži 90% tovaru na sklade :D ... ale zase tie ceny .. to sa musi nechať....
ešte faaakt už posledna otazočka chalani ...
ako je to s krkom vidli ?? myslim dlžku ... všetky vidli maju rovnake dlžky krku alebo nie ??začinam sa totiž bať
No su rozlicne dlzky krkov,resp. si ju musis ty upravit...Ja davam tri podlozky,ale stale je lepsie viac a potom to skratit ako malo a potom chciet predlzit...Krk si musis odrezat na vlastnu dlzku...Viac pomoze iVelo
ahead je druh sirky stlpiku tusim je to 28 mm.
Zdvih je dlzka aku chodi vidla. Odmerat sa to da tak ze vidlu stlacis az na doraz a od toho dorazu po klzaky je zdvih. Vecinom to je asi o 4-10 mm menej ako je dlzka vnutornmych noh.
ale trepeš 2na3...
ahead je bezzavitove hlavove zlozenie kde montujes vidlicu ktora nema na krku zavit....vidlu ti tam viacmenej drzi len predstavec...
a taktiez si nemyl pojem celkovy zdvih a vyuzitelny zdvih...
lebo napr taka dart 2 moze mat celkovy zdvih 100mm ale za 1. vidla sa nedava na doraz a za 2. aj tak ti bude chodit max 4cm
ešte faaakt už posledna otazočka chalani ...
ako je to s krkom vidli ?? myslim dlžku ... všetky vidli maju rovnake dlžky krku alebo nie ??začinam sa totiž bať
ak sa ti teraz jazdi dobre, tak si krk vidlice skratis na rovnaku dlzku aku ma tvoja stara vidlica ktoru si jazdil...a nemusis tam davat ziadne podlozky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a teda ako je to v tom kolokrame ?? ten zdvih sa da meniť alebo si treba vybrať že 80 alebo 100 ?
Co sa tyka toho zdvihu tak to je vnutorne nastavenie a to ti spravia v kolokrame podla volby.
takže ako vlastne možem odmerať zdvih ?? to je vlastne dlžka pokial sa zasunu klzaky.. stale som to akosi nepochopil ...
tak asi si objdnam tu dart 2 ... možno ešte dnes...
tak ešte naposledy uistenie.. možem tam dať naozaj 100 mm ak mam teraz 80 mm ??
Ale pochybujem : "kolokram je proste kolokram"
ale trepeš 2na3...
ahead je bezzavitove hlavove zlozenie kde montujes vidlicu ktora nema na krku zavit....vidlu ti tam viacmenej drzi len predstavec...
a taktiez si nemyl pojem celkovy zdvih a vyuzitelny zdvih...
lebo napr taka dart 2 moze mat celkovy zdvih 100mm ale za 1. vidla sa nedava na doraz a za 2. aj tak ti bude chodit max 4cm
ak sa ti teraz jazdi dobre, tak si krk vidlice skratis na rovnaku dlzku aku ma tvoja stara vidlica ktoru si jazdil...a nemusis tam davat ziadne podlozky...