takže tema je jasna... mate niekto tuto vidlica propripade zvažujete kupu ?? ak ju mate - ste snou spokojny ? ako je to u nej s tuhostou ?? kde by sa dala na slovensku zohnať ?
Mal som moznost jazdit Dart 3 a poviem hrooooza hmm no ale na rekreacne jazdenie po malych nerovnostiach je to v pohode ale ked chces ist nejakych 80km v lesnom terene ruky mas na kasu a hlavne prsty na rukach.
Prekvapko jak svina ked mas Foxku za 20 tisic
Inak miesto tychto 150 prispevkov typu "co ak sa ta vidlica poskriabe pri prenose" si sa rovno mohol zobrat a ist to kupit do kramu a dat si to tam aj namontovat, trva to pol hodiny, potom by si si to rovno ozkusal a mal by si po starosti, miesto tohoto dlhocizneho lamentovania....
vidlicu nerez kym nemas ujasneny posed.. a uz vobec nie systemom dam tam tri podlozky a podla toho.. kup tych podloziek tak aby ti to sadlo na cely krk daj zopar pod predstavec, zopar nad predstavec a lad posed.. az ked si budes 100% isty ze sa ti ide dobre tak ten krk zrez.. a blbosti ze co ked kupis predstavec s vacsou vyskou ignoruj..
inak ak sa ti sedi dobre t.j. mas vyladeny posed tak zober bike tak ako je, zober novu vidlu a bez s tym do servisu nech ti to prehodia, jezko+rezanie a mas vybavene..
hmm inak si siel nejako cez cenu s tou vidlou kukam.. ratal si to komplet tu cenu s kurzom, postovnym atd?
hej teraz mam bike tak že sa mi ide nanom dobre tak to teda hodim do servisu nech to zreže a da ježka nech to prehodi... hej išiel som trocha cez hranicu..ale tak... ta vidla v kolkrame myslim Dart 2 stoji 2550 sk + poštovne 100 sk .... takže si myslim že za taku cenu sa dartka oplatila
ozaj... teraz už len tak pre zaujimavosť na stranke sram som našiel o krku tej dartky že : "full length standard steerer"
takže aka je štandartna cela dlžka krku ??
to Billes : ... no vlastne mi je to jedno... už len tooha po vedomosti ...
Ta dlzka stlpiku je 265mm a uz som to tu pisal.
2 MiCHaLk: kua ako si mohol takyto lock-out pokazit ved toto je mekky lock a ten sa v pripade nudze pootvori!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo to tu uz pisane ze v [url=kolokram.sk]kolokrame[/url]
tak prijemne cakanie prajem :]
http://link.brightcove.com/services/pla ... 1445018183
Inak miesto tychto 150 prispevkov typu "co ak sa ta vidlica poskriabe pri prenose" si sa rovno mohol zobrat a ist to kupit do kramu a dat si to tam aj namontovat, trva to pol hodiny, potom by si si to rovno ozkusal a mal by si po starosti, miesto tohoto dlhocizneho lamentovania....
http://link.brightcove.com/services/pla ... 1445018183
Daky divny/iny jezko
Ja som mal zatial iba tu cest z klasickymi jezkami.
Dovolim si len upozornit, ze to nie je klasicka jezura za 15,- SKK ale Hope Hed Doctor, ktory stoji +/- £14.99...
inak ak sa ti sedi dobre t.j. mas vyladeny posed tak zober bike tak ako je, zober novu vidlu a bez s tym do servisu nech ti to prehodia, jezko+rezanie a mas vybavene..
hmm inak si siel nejako cez cenu s tou vidlou kukam.. ratal si to komplet tu cenu s kurzom, postovnym atd?
takže aka je štandartna cela dlžka krku ??
Ta dlzka stlpiku je 265mm a uz som to tu pisal.
2 MiCHaLk: kua ako si mohol takyto lock-out pokazit ved toto je mekky lock a ten sa v pripade nudze pootvori!!!