To je posledná možnosť.Kúpená je cez koloshop.Myslel som, že chyba je vo mne.Teda v mojej technickej zdatnosti.Možno tú vidlu niekto má a vie ten problém riešiť.Myslel som, že keď ju uzavriem, tak bude pevná.Alebo sa umúdri, keď na nej najazdím viac(zatiať 50 km)?
a pruzi uplne rovnako, ako ked nie je uzamknuta? lebo tam by mohla byt aj ochrana proti prerazeniu, ako na J4. tam aj ked je zamknuta, tak pri velkych narazoch do urcitej miery pruzi.
Nepruží úplne rovnako, ide tuhšie, takže to môže byť aj tou ochranou.Ale myslel som, že to bude tvrdšie.Ale trocha si ma ukludnil.Včera bolo dosť chladno, tak celkovo bola tuhá.Možno ju treba fakt len poriadne rozjazdiť.
vrno: lock na rockshox vidliciach nezamkne vidlu uplne, zamknuta vidla pruzi cca 1-2 cm. okrem toho je tam aj spominana ochrana proti poskodeniu, cize vacsiu ranu ti to normalne poberie a zase ostane zamknuta. ak ti to pruzi len tych 1-2 cm, tak je to v poriadku...
Mám uplne noví bycikel na obchode stou vidlicou a chodí to uplne rovnako ako píšeš. chodí to 2cm ale musím na to dost zatlačit.Žiadne rani tam nie su tak by som to videl v pohode a nereklamoval lebo zbytočne vyhodíš za poštovné.
a nemas tam na nej nahodou aj taku vec ze floodgate? neviem ako na tychto XC vidliach ale na PIKE je aj floodgate a ten musis tiez uplne doprava zatocit ak ju chces mat uplne zamknutu
myslíš to kolečko s nápisom comprese?to tam je, ale to vlastne len šponuje lanko.Ale keď tak čítam, tak to asi bude ok, len treba skúsiť v teple a poriadne zajazdiť.Dík za Vaše odpovede.
Pani, dovolte, aby som Vam do toho vstupil. Niektore vidlice J3 mali problem s Lockoutom a bola potrebna vymena tlmiacej jednotky. Odpor nebolo citit ani po 20 mm chodu.Nakolko spominana vidlica bola kupena cez kolokram, jedna sa o OEM produkt a v tomto pripade nie je mozna vymena patrony v ramci reklamacie.
Pani, dovolte, aby som Vam do toho vstupil. Niektore vidlice J3 mali problem s Lockoutom a bola potrebna vymena tlmiacej jednotky. Odpor nebolo citit ani po 20 mm chodu.Nakolko spominana vidlica bola kupena cez kolokram, jedna sa o OEM produkt a v tomto pripade nie je mozna vymena patrony v ramci reklamacie.
Čo vlastne znamená OEM produkt?Vidla nie je J3, ale dart 3, možno je to vlastne to isté.A kúpená bola cez koloshop a nie cez kolokrám, ale to je tiež asi to isté.Takže moja kúpa bola podľa teba asi chybou?Chcel som cez nich kúpiť aj kľuky LX hollowtech II, takže radšej nie?
ale to odvodenie ze ked je vidla z kolokramu tak je OEM by ma velmi zaujimalo, lebo ja som chcel od nich brat Toru, ale ten obchod sa mi zdal maximalne neseriozny
Judy premenovali na Dart, Dart 3 je asi ako bolo J4, pružina olej.A nemala by tam byť olejová patróna, ale "olejová lázeň".Zdvih je 100 mm, váha 2194 g.A nech mi konečne niekto vysvetlí, čo je to ten OEM produkt.Dík.
Judy premenovali na Dart, Dart 3 je asi ako bolo J4, pružina olej.A nemala by tam byť olejová patróna, ale "olejová lázeň".Zdvih je 100 mm, váha 2194 g.A nech mi konečne niekto vysvetlí, čo je to ten OEM produkt.Dík.
OEM produkt znamena napr, že vidlica pola vyrobená pre XY seriu bicyklov a nie je možne ju samostatne zakupiť, pokiaľ ju niekto nedemontoval už zo spominaného bicykla.Napr. neviem či v 1 alebo 2 VELO je testovany bicykel a je na ňom RS TORA 289 a túto vidlicu samostatne nenajdeš predpokladam že bola vyrobcom zadana na určitú sériu bicyklov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
floodgate to urcite nema...ten maju az modeli na urovni 17 000 ako Reba a pod.[/b]
coooo???
ale to odvodenie ze ked je vidla z kolokramu tak je OEM by ma velmi zaujimalo, lebo ja som chcel od nich brat Toru, ale ten obchod sa mi zdal maximalne neseriozny
no tak logicky ved Judy bola najnizsia seria vidiel RS v 2006. Teraz je Dart 2, 3 tak predpokladam ze ano...
2005 bola Pilot nie?