Čosi som precital na tomto fórum, veľa som sa dozvedel. Rozhodol som sa že spravím servis na mojej RS Pilot XC (2003) heh ešte na nej servis robený nebol. Takže sa tu chcem poradiť čo a ako, manuál mam zo stránky stiahnutý. Olej do vnútra vydly mam v plane kúpiť Castrol Synthetic Fork Oil SAE 5W, je to dobra voľba ? Keď to rozoberiem mam to cele vyčistiť, dať dokopy a naliať tam ten olej, alebo po vyčistení to mam ešte namazať dákou vazelinou alebo nie ? A v tom manuále od tej RSky je udávany objem v "cc" čo to je za jednotku, nikde som to nenašiel. Po celkovom poskladaní plánujem nohy namazať dákym teflonovým olejom ako uvádza výrobca, mate niekto dáke skúsenosti konkrétne s mazaním nôh na tejto vydle ?
Predom vdaka
5w olej je tam gut aj ja som do svojho pilota lial 5w shell fork oil
vazelinu tam nedavaj!
(robil som cez leto v autodielni :D )
to metelo: neries to, kup 5w olej do vidlice(!) a nalej ho tam. respektive kup olej s viskozitou, aku odporucaju v manuali.
http://www.sram.com/_media/techdocs/03_ ... ervice.pdf
tak potom to bolo tak ze tam bol moc riedky a potrebovalo to hustejsi, proste s 10W to bolo oproti originalu lepsie
Hned som o nieco mudrejsi
o 2.5wt mozes dat urcite riedsi olej. (7.5wt -> 5wt)
btw nikdy som nepocul aby bol olej viacej synteticky alebo menej - to cislo za indexom myslim suvisi tiez s rozsahom teplot do ktorych je olej urceny a udava sa aj u plnej syntetiky takze asi to nebude oznacovat ako je olej synteticky ak je dany olej polosyntetika
1.slabo zašrobovaná hadička pumpy, nestlačilo stred ventilku
2. poškodená ihla ventilku
3. unik vzduchu pri odšrobovaní
4. unik vzduchu cey tesnenia zátky na korunke
5. vadná pumpa na vidlice .....