cakal som daco rozumnejsie...
no ok tak tu mate otazky:
je to dobra vidla? (ale berte aj tak za tu cenu a ne ze mi tu budete radit ze radsej zober toru)
a ak ano taku ktoru 1 2 alebo 3?
a vseobecne skusenosti mate ake?
ako...tato vidla sa tu tusim rozoberala uz viac krat... ber 3 ..preco ? lebo ..
ja mam J3 ...nie je to ziaden zazrak..ale z tych 3 na tom bude najlepsie..
ak nastriekam na vnut. nohy teflon... vidla beha perfektne... avsak po prejdeni cca 50 km teflon vyschne a vidla je mrtva...alebo inak povedane... nereaguje tak, ako cerstvo namazana.... cize dalsie kilometre pri 100km vyjazde si uz tak neuzivam
no ja mam Dart 3 poplock 100mm
je to celkom ok vidla len mozno este nie je zajazdena lebo dava mi len zdvih nejakych 50-70mm ale ja na nej robim XC/MX takze ziaden extra zdvih by tam byt nemal ale kazdopadne je mi to mierne divne. Co sa tyka zehlenia nerovnosti tak nie je uplne super kamos ma J3 (to je minulorocna Darta 3...) a mozem povedat ze jemu to zehli uplne super ale mam taky pocit ze ju uz ma az velmy makku. Moj celkovy nazor na Dart 3 je: je to celkom OK vidla treba zajazdit a uvidis mne sa zatial paci ale pripravujem prechod na najaku RS SID vidlu lebo 2kg je podla mna dost
By ma zaujimalo ako s tym lockujes ked ja to vpohode stlacim... Ale nemam ani najmensiu predstavu ako by som to mohol zlomit jedine ked dotoho kopnem kolenom pri sprinte na biku do kopca ale to by som sa musel dost snazit
ppeppo sa pyta na dart a ty mu poradis aby dosetril na rebu? ved to je troska rozdiel.. nemyslis?
a naco temu mazat, moze posluzit pre inych, ktori budu tiez mat otazky ohladne rs dart..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ok tak tu mate otazky:
je to dobra vidla? (ale berte aj tak za tu cenu a ne ze mi tu budete radit ze radsej zober toru)
a ak ano taku ktoru 1 2 alebo 3?
a vseobecne skusenosti mate ake?
.....tramtararaaaaa
nabuduce si take trpane poznamky nechajte doma v poličke...
ja mam J3 ...nie je to ziaden zazrak..ale z tych 3 na tom bude najlepsie..
ak nastriekam na vnut. nohy teflon... vidla beha perfektne... avsak po prejdeni cca 50 km teflon vyschne a vidla je mrtva...alebo inak povedane... nereaguje tak, ako cerstvo namazana.... cize dalsie kilometre pri 100km vyjazde si uz tak neuzivam
nabuduce si take trpane poznamky nechajte doma v poličke...
adekvatne odpovede na hlupo polozenu otazku (vlastne tam ani ziadna nieje)
je to celkom ok vidla len mozno este nie je zajazdena lebo dava mi len zdvih nejakych 50-70mm ale ja na nej robim XC/MX takze ziaden extra zdvih by tam byt nemal ale kazdopadne je mi to mierne divne. Co sa tyka zehlenia nerovnosti tak nie je uplne super kamos ma J3 (to je minulorocna Darta 3...) a mozem povedat ze jemu to zehli uplne super ale mam taky pocit ze ju uz ma az velmy makku. Moj celkovy nazor na Dart 3 je: je to celkom OK vidla treba zajazdit a uvidis mne sa zatial paci ale pripravujem prechod na najaku RS SID vidlu lebo 2kg je podla mna dost
By ma zaujimalo ako s tym lockujes ked ja to vpohode stlacim... Ale nemam ani najmensiu predstavu ako by som to mohol zlomit jedine ked dotoho kopnem kolenom pri sprinte na biku do kopca ale to by som sa musel dost snazit
Práveže ono to má pop loc z "volantu"
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... 99102ff2d9
mozte zmazat temu
mozte zmazat temu
Pocuj pepo vacsina tem co si zalozil konci tak ze pozadujes jej zmazanie , tak naco to zakladas?
tak tu mas vysvetlenie (pravdaze pozri moj prispevok)
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13833&start=30
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... 99102ff2d9
ppeppo sa pyta na dart a ty mu poradis aby dosetril na rebu? ved to je troska rozdiel.. nemyslis?
a naco temu mazat, moze posluzit pre inych, ktori budu tiez mat otazky ohladne rs dart..
po 2. o ne/mazani som nieco naznacil pepovi