rozhodujem sa medzi tymito dvoma plastami. Je tu o nich aj celkom dlha tema, ale ide mi o tento rozmer - trosku som vahal aj nad 2.25, ale nizsi odpor zrejme pomoze. Jazdim skor rekreacne asfalt aj lesy, bike je Gary Fisher Piranha 2009.
Lakaju ma Rocket Rony, no zaroven sa trochu obavam odolnosti - opravovat defekt kazdy druhy den sa mi fakt nechce
Dakujem za odpovede
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Na to, ze ten plast posobi, ako by bol z papieru celkom dobre cisla a maximalna spokojnost.
http://www.schwalbe.com/gbl/en/produkte/mtb/produkt/?ID_Einsatzbereich=5&ID_Produktgruppe=40&ID_Produkt=176&ID_Artikel=259&info=1
malo by to zbadatelne vyhody resp nevyhody co sa tyka valiveho odporu a vydrze?
Bo povodne som rozmyslal komplet nobby nic.
Plus dalsia otaza vplyva verzia performance resp evo na vydrz, alebo len na jazdne vlastnosti?
(performance tusim nema tie 3 zmesy)
Jazdim hlavni teren..casto korene a kamene..asfalt zvacsa len na nutny presun (aj tak je to ale tak na 40%
souhlas defekt je většinou o náhodě nebo smůle a většinou by jiný plášť stejné kategorie nepomohl
hmm, a toto napíse clovek, ktorý si pravidelne nakopáva nohu o stanové kolíky
souhlas defekt je většinou o náhodě nebo smůle a většinou by jiný plášť stejné kategorie nepomohl
Chyba jazdca
Je defekt smola alebo náhoda? Je.
Pomohol by vtedy rovnaký plást ale od iného výrobcu? No nepomohol.
To je podobný výrok ako predpoved pocasia: "Dnes bude slnecno, miestami zamracené s obcasnými dazdovými alebo snehovými prehánkami." Platí vzdy a vsade v kazdom rocnom období
Tak takto hej, ale z tohto pohladu je vzdy vsetko chyba jazdca.
K tomu mojmu - ja som ho neprerazil, ale rozrezal (vrátane duse), z boku krásny cistý rez 1,5-2cm dlhý. Nieco, asi sklo muselo byt v blate. Mna len soklo to, ze v to blato som skor preplával, nic v tom extra silno nemohlo drzat, ale zjavne drzalo a vyhnút som sa tomu vobec nemohol, lebo trt bolo vidno. Nu, ale jazdné vlastnosti toho plásta sa mi pácia.
chybný výběr stopy? řízlý bok o trčící kámen kterému se dá vyhnout atd.. někdy místo keců zapoj hlavu.
bla bla bla pokud bys tam měl kilový plášť tak ho možná neprorazíš, ale pokud tam budeš mít srovnatelný plášt od jiného výrobce tak to +/- bude nastejno zázraky se u plášťů s rozdílem do 100g nekonají, jiná situace je pokud máš spešl zesílené pneu, ale to je pak úplně jiná kategorie
malo by to zbadatelne vyhody resp nevyhody co sa tyka valiveho odporu a vydrze?
Bo povodne som rozmyslal komplet nobby nic.
Plus dalsia otaza vplyva verzia performance resp evo na vydrz, alebo len na jazdne vlastnosti?
(performance tusim nema tie 3 zmesy)
Jazdim hlavni teren..casto korene a kamene..asfalt zvacsa len na nutny presun (aj tak je to ale tak na 40%
k tomuto prispevku sami nikto nevyjadri ?
.. davam srandicky bokom .. tazko povedat. Ja som s Rocket Ronom nikdy problem nemal, a co som si vsimol, ten plast je trochu inak robeny ako napr. Noby Nic. Aj cez jeho velmi dobru vahu (velmi lahucky) sa mi zda, ze je lepsi. Co sa tyka odolnosti. Lenze .. jeden nikdy nevie, aku verziu kupis. Kedze ako z minulosti vieme, nemecky schwalbe rad vyrabal kadejake pofiderne low-cost verzie pre cesky trh. A tuna ja vidim problem .. ze castokrat sa porovnavaju plaste, kvazi naprosto rovnake, ale v reale je to nebo-zem.Napokon, doslo to az tak daleko, ze na ich web stranke ich manazekra nieco keca ohladom bar-kodov (upozornil ma romanx).
btw ... mam jeden plast vzadu na AM/EN bajku, XCkovy .. uz je skoro uplne zjadeny, a ma hromady a hromady roznych reznych ciar .. ale drzi
Urcite je lepsie mat vpredu Noby Nic .. valivy odpor a dalsie veci by som povedal vplyvaju vzadu asi tak 2/3 celkovo. Lenze Rocket Ron nie je plast, ktory nejak dlho vydrzi .. s tym musis pocitat.