samozrejme, musis vylucit, ze sa ti na platne dostava olej napr cez slzive tesnenie na piestiku, resp na kotuc cez vidlu alebo co.
Odmastim kotuce priemyselnym cisticom na brzdy a kupim nove sintrovane platnicky. Pozriem este raz strmen, ci nahodou niekde nie je unik oleja, aj okolo piesta a uvidim.
Nie je to normalne, ze taham za packu ako vladzem a ani ma nedviha........, daco je velmi zle ..., pritom viem ze vedia velmi dobre brzdit, maju silu.
Tiez mam rovnaku skusenost.
Kupil som nove Zee-cka a XT-ckove kotuce ako upgrade za moje Guide R.
Ako nove brzdili Zee uplne skvele, okamzite sa zabehli.
Potom som mal asi 2 tyzdnovu pauzu a v tom momente prestali absolutne brzdit. Urcite neboli ziadnym spôsobom zamastene ani nic.
Ako je toto mozne? Ako tak citam, je to zrejme "vlastnost" brzdného materialu....., je to dost sklamanie, lebo aj po rozbrzdeni idu brzdy odhadom na 50%.
Ako je to riesitelne ? Priklanam sa k teorii oxidacie brzdného materialu...., ale co ak oxiduje aj povrch kotuca ??
Ako to riesit ? Dakujem za kazdu radu....., mam 100 chuti sa vratit ku Guide R a Shimano zahodit do potoka.......
Mal som úplne rovnaký problém, ako Vlado. Písalo sa leto 2015, nová Zee a nový kotúč Shimano, po istom zábehu išlo všetko OK. Po cca 700 km som to odložil na zimu a keď som bike na jar 2016 vytiahol (bežne som takú dlhú pauzu nikdy nemal), robilo to presne to, čo na Vladovom videu. Pišťalo a nebrzdilo.
Brzda netiekla (nemala prečo), vidla netiekla (bola taktiež nová), pri predku som nič nestriekal, skrátka všetko suché ako martini. Páčka chodila normálne, takže odvzdušňovať som sa nechystal (bodaj by aj, na novej brzde za 90
Po intre konečne otázka - čo sa vlastne, kua, stalo? "Staré" platničky sú resin a nebrzdia. Ale že vôbec. Nové sú metalické a brzdia jak sprosté. Od prvého momentu. Šicko je nové, shimaňácke, nič nebolo umastené. Na kotúči žiadna zmienka o výhradnom používaní jedného typu platničiek. "Staré" platničky pred odložením na zimný spánok išli normálne. Mohla im uškodiť niekoľko mesačná nečinnosť? Myslím, že nie. V pivnici je celoročne cca 17°, normálna vlhkosť, tma.
Nerád by som tie "staré" platničky vyhadzoval do koša. 20€ ma nezruinuje, skôr mi ide o princíp..
Oxidacia. Vzdy to silnejsie postihuje organiky. Nanovo rozbrzdit sa zvacsa da.
Podpalovat si ani nemusel, cistic brzd je nieco ako tech.benzin a tam horia vypary a nie samotná tekutina. Spravny postup inak. Ja odmastujem a cistim kotuce aj platne tech.benzinom a nikdy ziaden problem.
smirglom som prebehol platnicky, namocil do liehu a uz nic nevrzga a pekne kuse
asi to nebol proper postup... ale tak fungovalo
edit: zabudol som napisat ze takto sa zacali spravat na zaciatku novej sezony, cize fungovali ok v oktobri a zacali vrzgat ked som sadol na jar
Mal som úplne rovnaký problém, ako Vlado. Písalo sa leto 2015, nová Zee a nový kotúč Shimano, po istom zábehu išlo všetko OK. Po cca 700 km som to odložil na zimu a keď som bike na jar 2016 vytiahol (bežne som takú dlhú pauzu nikdy nemal), robilo to presne to, čo na Vladovom videu. Pišťalo a nebrzdilo.
Brzda netiekla (nemala prečo), vidla netiekla (bola taktiež nová), pri predku som nič nestriekal, skrátka všetko suché ako martini. Páčka chodila normálne, takže odvzdušňovať som sa nechystal (bodaj by aj, na novej brzde za 90
Po intre konečne otázka - čo sa vlastne, kua, stalo? "Staré" platničky sú resin a nebrzdia. Ale že vôbec. Nové sú metalické a brzdia jak sprosté. Od prvého momentu. Šicko je nové, shimaňácke, nič nebolo umastené. Na kotúči žiadna zmienka o výhradnom používaní jedného typu platničiek. "Staré" platničky pred odložením na zimný spánok išli normálne. Mohla im uškodiť niekoľko mesačná nečinnosť? Myslím, že nie. V pivnici je celoročne cca 17°, normálna vlhkosť, tma.
Nerád by som tie "staré" platničky vyhadzoval do koša. 20€ ma nezruinuje, skôr mi ide o princíp..
benzín je znes viacerých uhľovodíkov (nikto presne nevie akých a pravdepodobne aj trocha oleja) tie sa rôzne dlho odparujú a nakoniec tam nejaké ostanú
izopropyl je len jedna zlúčenina a trocha vody a tie sa pekne odparujú, izopropyl takmer okamžite
podľa toho čo ideš odmastiť, ťažko povedať
izopropyl je drahý ale super účinný a už ho viac nepoužiješ ale takmer nič nepoškodí
zato benzín je v pohode ale postupne sa zamasťuje, použiješ ho opakovane ale
NIČÍ GUMU !!! a preto opatrne s ním
Benzin mam odjakziva zafixovany ako "odmastovac" ale s tym ze sa pouziva na vycistenie veci od spinavej vazeliny a oleja ktore sa hned nasledne znova mazu novou cistou vazelinou /olejom.
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35