chcem sa spytat na skusenosti s touto vidlou co vydrzi ,? ...chcem to skvor na jazdu po lese sem tam nejaky zjazd s malimi skokmi aj ked viem ze je na XC
Radšej si vyber RS TORA tá vydrží viac a má aj dobrý chod a nastavenie tlmenia čo RAIDON nemá a má tiež pretlmený chod tým sa otvára otázka tunningu.Zisti si či má raidon rozoberatelnú patronu potom sa dá upraviť jej funkcia ak nie hrozí pri rozoberaní a následnom skladaní nemožno ju zložiť bez následkov(uzavretá patrona).
ok ale aku TORU 302 alebo 318 je medzi nimi nejky rozdiel ? v obchode mi este odporucali RS DART , toru by som aj tak moc nevyuzil ma zdvih do 130 mm a ja by som ju musel nechat na 100 neriskoval by som prasknutie ramu
Medzi 318 a 302 máš na vyššiej lepší systém tlmenia MC(motion control),kt, ti umožňuje pri uzavretóm režime jednorazovo zapružiť.To že má nastavitelný zdvih nie je na škodu hlavne do budúcna keď budeš chceť mať fulla.Na xc má určite vyššiu hmotnodť ale funkčne je na tom dobre.Na DART si nechaj zájsť chuť čo sa tuhosti týka tak sa TORE nevyrovná už len keď si pozrieš priemer vnútorných nôh je to neporovnatelné.DARTka je mäkšia v krute ako TORA je skrátka tenšia a hmotnostne je na tom skoro rovnako s torou keď nie viac.Ak nie je rozhodujúca cena tak TORA máš aj možnosť RST TITAN,ale citlivosť je slabšia na na sprac.nerovností.
Radšej si zober E*****N máš tam už nastav.tlmenie a aj tlak vzduchu s tým RAIDONom je to risk a peniaze,kt.dotoho dáš môžeš použiť na kúpu lepšiej vidlice.E*****N by som ti radil vyskúšať v shope,alb.kto ju jazdí-l popprípade na sériovom biku ide oto aby olej.patrona nebola pretlmená aj keď obsahuje nastav.tlmenie.Treba ju nastaviť na úplne odtlmenú a tvrdosťou na teba a odsledováť ako sa rýchlo vracia do pôvod.stavu.Na jednom GT I-DRIVE čo som mal možnosť postláčať chodila velmi slušne.Nevýhodou týhto vidlíc je mazanie vazelínou čo má za následok v chladnejšom počasí tuhý chod to tlmenie.kt. je tam nestíha.Podobnú vidlu máš ešte aj RST TITAN s E*****Nom,kt.má podobné vlstnosti.
Pohľadaj v histórii, upravený E*****n bol preberaný x-krát... Každopádne upravenému E*****nu sa takmer žiadna sériová vidlica nevyrovná čo sa týka citlivosti. Ak ti ide o gramy, upravený RST Titan ťa vyjde myslím 6.900,- Kč (váha 1,45kg). Záleží koľko do toho chceš investovať, no ak Suntour tak jedine upravený.
Vidlici First platinum je možné dodat již teď, cena vyladěné 6 900,-
podrobnosti k vidlici samotné zde http://www.rstmtb.cz/produkt_f1rstplatinum.htm
za pozornost stojí samozřejmě váha, která odpovídá skutečnosti.
Sranda, ze ta RST F1rst Air je taka lahka ako SID nova. Takze to moze byt velmi dobra volba, ak je aj kvalita vyhotovenia ok. Ja mam staru RST Aerosa a je to des a hruza (az na hmotnost) Dufam, ze sa polepsili.
A na bike fore sa stazovali, ze ked je na E*****n ked je zapraseny alebo v inych zhorsenych podmienkach tak straca citelne citlivost.
Dizi kvalita je na úrovni kedi si dostupnejších MANITOU SLATE(SPLICE),SLIVER lebo RST použilo ich technológiu na výrobu dostupných vidlíc.V podstate keď sa pozrieš na ne poriadne tak systém nastavenia je podobný len s iným tvarom štelovákov.Určite vieš že RST do nedávna vyrábalo MANITOU takže systémy sú prevzaté s ich vidlíc preto je teraz RST tak dobré a dása tuniť v podstate je to MANITOU v inóm háve.Na RSTéčkach dokonca nájdeš aj mazanie micro lub,kt.používalo MANITOU dokoncasa aj tak rozoberajú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
robenu ?? to znamena ?
Datum: 18.12.2008 - 15:56:08
Jméno: tuning-test
Vidlici First platinum je možné dodat již teď, cena vyladěné 6 900,-
podrobnosti k vidlici samotné zde
http://www.rstmtb.cz/produkt_f1rstplatinum.htm
za pozornost stojí samozřejmě váha, která odpovídá skutečnosti.
A na bike fore sa stazovali, ze ked je na E*****n ked je zapraseny alebo v inych zhorsenych podmienkach tak straca citelne citlivost.