mezdi ečko a eskom je rozdiel ,že esko ma nastavenie kompresie.Najlepšie urobíš ked zobereš ruxa od milana. Ale aj bez upravy chodí pekne a pevnosť je tiež fajn
O Rux-S som čítal, že má veľmi komfortný chod a vysokú citlivosť, ale ten je pre mňa moc drahý. Od Rux-E očakávam horší chod, ale tuningovať by som ho nechcel(+1000SK). Aký je v nevytuningovanom stave?
rux-s a rux-e sa líšia len nastavením kompresie.čiže na esku si možeš nastavit progresivitu pri konci zdvihu.Čo sa pri ecku da len zmenou monožstva oleja.Počiatočná citlivosť je pri tom istom tlaku,na oboch rovnaká.Moje rux-e ja hodne citlivý,chodi plný zdvih ,pričom nechodí po dorazoch(ani na skokoch),netečie,negrca
Rux S nemá nadstavovanie progresivity ku koncu zdivhu . to by musel ma high-speed compression a to majú len vysokozdvihové vidlice ... tu je low-speed compresiion v praxi vyššia tuhosť vidlice pri stláčaní ... zmenou množstva oleja tam toho moc neporiešiš keďže tlmenie pracuje > open oil bath ... (nepoznám presne črevá ruxu a neviem toto s istotou povedať ale pár ľudí by o tom mohlo vedieť viac)
každopádne do tej Suntoury by som šiel za tú cenu kvalitná muzika, ale nechal by som ju upraviť u Milana lebo rôznymi home-made úpravami, ako som už čítal, tej vidlici len môžeš ublížiť ... navyše www.tuning-test.cz poskytuje záruku aj na upravené vidlice, ktorú po úpravách u iných ľudí automaticky strácaš, ale ak ti je ľúto doplatiť 1000sk navyše tak aj nevytunená poslúži .... osobne by som doplatil
mily lappiere,vidlicu som mal rozobratu,čiže viem čo v nej je,prosim ta tvoje info si najprv over a potom skus niekoho čo tu vidlicu vlastný a čosi o nej vie poučovat. ale ak ti to nestači ,tu je citacia milana: ,,Rux, to je prostě Marzocha s mnoha negativy ale i přednostmi. Doraz je řešen hladinou oleje,a je to high speed komprese u vyššího modelu seřiditelná.,,
ja sa nehádam .. písal som aj v zátvorke že túto vidlicu zvnútra nepoznám a nemusí to tak byť ... nikde som nenašiel o aku kompresiu sa jedna takže potom súhlasím
SR Suntour Rux-E a aj Rux-S sa vyrábajú len s návarkami na kot. brzdy, čiže ak by si ju chcel, musel by si si kúpiť aj minimálne predný náboj s návarkami na kotuče + (hoci aj mechanickú) kotúčovú brzdu. A také peniaze by ja osobne do low-endového xc biku nevrážal...
Skús nabrigádovať ešte nejaké prašule, a neskôr splašiť v bazári nejaký nezničený AM bike.(napr. ten RM Volcano 70 je tam už dlho a majiteľ je už určite z toho nešťastný, cena by sa určite dala stlačiť na 22-24 tisíc, ak ho , samozrejme, už nepredal)
Náboj na kotúčovú brzdu mám a s kúpou novej brzdy rátam, ale kupovať nový bike nemienim.
Myslíte, že SR Suntour Rux je na môj rám nevhodný. Ináč videl som ľudí, ktorí na tomto ráme vozili aj omnoho drahšie vidly ako je spomínaný Rux.
duro tripple je lacná dvojkorunka, rýchloupinák môže byť časom nevýhoda a aj vysoká hmotnosť obmedzuje... neviem či sa oplatí...
rux tripple je už dosť drahá, to radšej poriadnu jednokorunku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
každopádne do tej Suntoury by som šiel za tú cenu kvalitná muzika, ale nechal by som ju upraviť u Milana lebo rôznymi home-made úpravami, ako som už čítal, tej vidlici len môžeš ublížiť ... navyše www.tuning-test.cz poskytuje záruku aj na upravené vidlice, ktorú po úpravách u iných ľudí automaticky strácaš, ale ak ti je ľúto doplatiť 1000sk navyše tak aj nevytunená poslúži .... osobne by som doplatil
Skús nabrigádovať ešte nejaké prašule, a neskôr splašiť v bazári nejaký nezničený AM bike.(napr. ten RM Volcano 70 je tam už dlho a majiteľ je už určite z toho nešťastný, cena by sa určite dala stlačiť na 22-24 tisíc, ak ho , samozrejme, už nepredal)
Myslíte, že SR Suntour Rux je na môj rám nevhodný. Ináč videl som ľudí, ktorí na tomto ráme vozili aj omnoho drahšie vidly ako je spomínaný Rux.
rux tripple je už dosť drahá, to radšej poriadnu jednokorunku