Zdravim, chcel by som sa spytat, ze ci napr. sram X0 grip shift (alebo sram x0 dvojpakove) radenie by bolo kompatibilne so shimanou XT zadnou a prednou prehadz., alebo tieto vyssie rady od SRAM su kompatibilne len zo SRAM-ackou zadnou prehadz.?
zadný prehadzovač Shimano ti so Sramom fungovať nebude (iba ak Sram plasma - myslím že sa to tak stále volá), s predným prehadzovačom problém s kompatibilitou nie je
zadný prehadzovač Shimano ti so Sramom fungovať nebude (iba ak Sram plasma - myslím že sa to tak stále volá), s predným prehadzovačom problém s kompatibilitou nie je
no jo, toho som sa obaval..len som sa chcel utvrdit,ze myslim dobre. ...len menit aj zadny menic to prida na nakladoch
Takze SRAM pri 10 speed serii upustil od 1:1 a Shimano to od SRAMu opajclo a na 10 speed sady to nasadilo? To je ako v Kocurkove. Len preco potom v SRAMe od 1:1 upustili? Konecne by bolo vsetko vzajomne kompatibilne...
jj nové 10 kové Shimano je 1:1 takže šlape s 9 kovým Sramem.
10 kový sram má trochu pozměněný poměr, takže s tím to nefunguje peklo
a řekl bych že to u 10sp Sramu udělali schválně aby to nebylo kompatibilní
Tiez mam ten pocit, ze ta zmena nebola nahodna... Takze teraz ide do sraciek SRAM. Pre 10 speed zrusil Grishift aj 1:1 a tym padom zrusil v podstate svoju jedinu zasadnu odlisnost/vyhodu (Grip) aj vzajomnu kompatibilitu so svojimi starsimi sadami.
No jo. A ja som sa tešil, že v blízkej budúcnosti pôjdem na 10 rýchlostný Sram s gripshiftom a dvojprevodník. Takže je to jasné... ostávam na 9 speed. Páčky nemusím. Mal som a nechcem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. 10rychlostne prehadzovacky Sram funguju len s 10rychlostnym radenim Sram
3. 9rychlostne prehadzovacky Sram funguju s 10rychlostnym radenim DynaSys od Shimana
no jo, toho som sa obaval..len som sa chcel utvrdit,ze myslim dobre.
To fakt? A to sa ako podarilo, ked SRAM ma ten pomer 1:1? DynaSys ma tiez 1:1 ci?
10 kový sram má trochu pozměněný poměr, takže s tím to nefunguje peklo
a řekl bych že to u 10sp Sramu udělali schválně aby to nebylo kompatibilní