Chcem sa opytat co by bolo vhodnejsie na fr/dh (salter,riadenie) saint alebo x9?
Plusi a minusi ?
Ja nikomu nedávam rady (nepozorne čítaš), ja len prejavujem môj slobodný názor, celé fórum je predsa o tom, tak nechápem o čo ti stále ide. Ak pocituješ potreby, aby tu ľudia poukazovali na svoju odbornosť, respektíve chodili len odborníci, tak prepáč že ja ako laik som sa zapojil do témy...
To s tou reťazou mal byť žart, ktorý bol ale nepochopený, nakoľko to bolo offtopic od toho čo som splietal ja.
Katko:
už chápem ale keď sa tu diskutuje o troch veciach naraz a každý si melie svoje, tak mi hneď nedošlo čo tým chcel autor povedať
ale je mi divné, že si si to za tých 15 rokov nevšimol....
neprekrúcaj situáciu. ja som na shimane už 15 rokov, tak nechápem o čom sú tie pubertiacke narážky, len za to že som vyjadril svoj názor - karbónové ramienko SRAMU?
Martinux má čistú právdu, a chalan dá na neho.
ako bobo pisal saint ohnuty po 200m horekop hovori za vsetko...
prečo? napísať si môže každý vlastný názor, každý predsa berie do úvahy vlastné skúsenosti a i keď u iného jedinca môžu byť s rovnakými výrobkami práve opačné , nemusí to meniť názor toho druhého...
Tak človek netušil čo sa stane okrem iného keď išlo o nový kamošov bike... zajtra tam ideme pacnúť druhý, aký by si odporučil? zrejme s krátkym ramienkom na systém 3*10 nebude kompatibilita, minule som si na predajni obzeral práve saint-a... žeby?
mozno keby si videl ten salter ako vyzeral v "rozbitom" stave, prehodnotil by si kvalitu toho vyrobku. Samozrejme je to aj o jazdeni-style-terene-stope, ale na bike by som si nikdy nic od SRAMU nedal co sa tyka radenia
zlaté shimano! už som moje XT otrieskal o všetko možné a vždy prežilo
vysvetlí mi niekto o čom je tá karbónová kladka? ono to v podstate je len akási vrstva karbónu na plaste... výrobca to podľa mňa pokašlal..