zehli?suntour?prosim ta daj to do liehu a do muzea lebo ak duro zehli tak ja som socha slobody.ale no co aj take tu treba pocut inak ved v pohode sporovnanim s inou vidlou v tej cene je dobra lebo ziadna ina vidla v tej cene asi ani neni okrem RST Omega a to je zas presne opacny pripad.no tak su na tom rovnako jedna kope druha sa nevraca a tak.chlapy ja som nepovedal ze su to prepadaky a ze ich nemate kupovat ale ze ale chcel som povedat ze ak mate moznost kupit lepsiu vidlu tak tak spravte a na toto kaslite.Oni tie vidlice pre nieco drahsie budu a nie kvoli znacke.
bobo napísal/a:
-------------------------------------------------------
> vsetko co pisete je pekne a asi aj pravda, ale
> preco ju nehodnotite sposobom ze ju porovnate s
> rovnakou vydlou od konkurencie???!!! ako mozete na
> nu nadavat ze nema hento toto a co ja viem co
> este..jasne ze nema, je to lacny smejd...ide o to
> ci je za tu cenu lepsia ako ine v tej istej
> cene...ja ju mam na biku priamo z obchodu, mam ju
> mesiac, mam na nej asi 400km prevazne po horach,
> nohy su stale cierne a pruzi a zehli a
> nekope...jasne ze ked budu prachy pojde prec, ale
> zatial som spokojny...a basta
By ma zaujimalo ze kolko % zo zdvihu ti chodi... a to aby santurka zehlila to som este nevidel (jedine upravena)...
to ra: ano seci co si xcu kupit alebo maju marzocchu (alebo inu funkcnu vidlu) ktora je drahsia o 4litre od tvojej uzasnej santourky su obycajny snoby co sa vozia na bavoroch a bajkoch za 100tis a uz nemaju de love davat len ty chudacik co nevie pohnut ritou aby si zarobil tie 4 litre naviac kupil a testol ako chodia kvalitne vidly a drzal uz konecne usta a nemusel ***** do kazdeho co skritizuje (pravom) santurku...
to ohno a lolkos: pozri nebudem vam brat vas nazor, mal som v rukach aj drahsie vydly co maju kamosi na biku a nezaostava tak moc na to ze stoji nejake 4litre, neviem co si kto predstavuje pod pojmom zehlit, zase nejaku fakt riadnu vydlu som pod zadkom este nemal, ale celkom podrobne som skumal jej chod a robi co moze, kolko % zo zdvihu ti nepoviem presne, lebo pisu ze ma zdvih 100 ale nohy maju viac, zatial som ju viac ako 4cm od vrchu nedal, takze ak maju nohy 120-130, tak je to aspon tych 80-90%, ked to uz chces vediet, je fakt vcelku makka, vracia dobre a nekope....este som ju nemazal....uvidim co bude casom ale zatial som s nou fakt spokojny, podla mna je to skvela volba ak niekto nema moc prachov navyse a chce vyhodit z biku rstcku co tam bola z vyroby...
urcite tym zatkom hybem viac nez ty,peniaze davam aj do inych veci,a nie len do biku.uz od januaratu tu kecas ako sporis na vidlu,ja uz som te peniaze 3krat zarobil a minul.ked nevies mat obiektyvny nazor na vidlu v tej cenovej kategori co tu rozoberame tak chod na marzocchi forum,by ma zaujmalo kolko mas odjazdene,ak tak ako odkecane tak si dobry,alebo mas este to svoje delo v servise,co si si nevedel defekt opravit.
nebudem sa tu s tebou hadat kto do coho a kolko penazi dava len som povedal ze priplatit si 4tis za kvazi 100% funkcnost pohodlnost a kvalitu nieje tak vela... Pytal si sa co si myslime o tej vidle tak som ti to aj povedal a ked sa ti nepacia moje nazory (mne sa nepacia tvoje) tak sa s tym zmier... a zbytocne tu nezosmiesnuj s tym ze som 14rocne decko a ze si defekt neviem opravit apod. bo si trapny diera v riti... ked nemam nitovacku na retaz tak si to asi tazko znitujem sam... Komponenty toho mojho "dela" som uz pisal v jednom prispevku a ak si aj napriek tomu myslis ze to je delo tak ani nexcem vediet na com jazdis ty... Kolko mam odjazdene ta trapit nemusi ale neboj sa mozno by si ma hore kopcom aj vytrel ale ja mam proste radsej jazdu z kopca dole a tam ***** vies ci mas vpredu suntour alebo nieco co funguje...
BTW...fakt sa nauc ten pravopis lebo pri slove "obiektyvny" som skoro spadol od smiechu zo stolicky...
to vazne len 14 rocny frkan moze zahlasit ze som trapny ako diera v riti.
No a mat tyky dlhy cas bike v servise skrz retaz,no faaajn.
No a ked sa ti 4 tisic zda tak malo,tak si ich vypitaj od rodicov.
A prave ze ta xcp75 nedokaze zehlit male nerovnosti,ale na zjazd je dobra bo je tvrda a pri vecsich narozoch to s tlmi.
Moj pravopis ta fakt nemusi srat,lebo toto forum neni o gramatike.
v servise bol 1den:) ale dokopy reklamacia objednanie vyzdvihnutie novych komponentov trvalo trosku dlhsie najme ked si objednas v pondelok volas tam vo stvrtok ze este neprislo a oni ti povedia ze taku objednavku ani nemaju zadanu....
A ako nad tym ze je xcp75 dobra na zjazd sa musim len ... Sak zapestia ti povedia na konci kopca ci hej abo ne...
BTW vypitat sa pise s y........ ( kua 14 rocne decko a take mudre...)
no ja som uz odjazdil nejaky ten meter na SHIVERI a Dokonca som prevetral aj monster super T a MX a Z1 no pravda len na pozicanych bikoch a porovnaval som ich chodi inak ja mam DJII a tak som zistil ze kazda chodi len tak 85%slubovaneho zdvihu.a skusal som TU suntour DUro D Axon d-rl XCP 75 atd no vidli od suntour a neda sa to porovnat totalne vobec ta bocna tuhost marzociek je bezkonkurencna.
Lolokos pocuj nerip uz do nich.Ja som bol kedisy rovnaky tiez som mal RST a Dalsie veci za par papierov a tvrdil som ze to je dobre ved .....!!!ale ako nahle som sadol na svojom biku na macochu nazor sa otocil o 180 stupnov.
a o tom zarabani tak ak mas moznost nejako zarabat tak to rob ako ja rano v skole a vecer v robote a potom je aj na bike ale to vzdy nejde to viem.
chlapy cest tym co si vazia suntour lebo maju recht.cafte
Co to potite.MX nie je najnizsi model ani najlacnejsi to je MZ.2 Ohno,setky vidlice na xc roznesies na "kremes",akurat sa mi zdalo,ze dotycny chce XC vidlu,tak nevem co to taras potom...
2Lolkos,sorry az teraz som zbadal uvodzovky Myslis tu vzduchovu MX s kaktusu ? Tak ta sa oplati 100krat viac nez setky suntory.Semtam nechapem preco sa ludia na fore pytaju taketo blbosti,ked staci zajst do lokalneho bikeshopu a ten ti otvori oci.Aj tak mozes kupit len to co ponuka bikeshop,tak naco polemizovat nad vecami ktore nezozenies ( objednat si suntoru s cyklomarketu by som neriesil moc )
Ako ked by som uz nieco fakt xcel tak si objednam hoc aj z ciech 250SK postovne neni az tak vela... a s cyklomarketom zatial problem nebol (iba taky malinky)..
Aj tak sa mi paci jak tu ra najprv chvali santuru a potom ***** ze si predsa nekupi Mx compu bo to "najlacnejsi model"...
to ohno: my tu tocime o vidle na XC ale nevadi sak treba aj nazor dakoho kto robi damage testy ze ktora co vydrzi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-------------------------------------------------------
> vsetko co pisete je pekne a asi aj pravda, ale
> preco ju nehodnotite sposobom ze ju porovnate s
> rovnakou vydlou od konkurencie???!!! ako mozete na
> nu nadavat ze nema hento toto a co ja viem co
> este..jasne ze nema, je to lacny smejd...ide o to
> ci je za tu cenu lepsia ako ine v tej istej
> cene...ja ju mam na biku priamo z obchodu, mam ju
> mesiac, mam na nej asi 400km prevazne po horach,
> nohy su stale cierne a pruzi a zehli a
> nekope...jasne ze ked budu prachy pojde prec, ale
> zatial som spokojny...a basta
By ma zaujimalo ze kolko % zo zdvihu ti chodi... a to aby santurka zehlila to som este nevidel (jedine upravena)...
to ra: ano seci co si xcu kupit alebo maju marzocchu (alebo inu funkcnu vidlu) ktora je drahsia o 4litre od tvojej uzasnej santourky su obycajny snoby co sa vozia na bavoroch a bajkoch za 100tis a uz nemaju de love davat len ty chudacik co nevie pohnut ritou aby si zarobil tie 4 litre naviac kupil a testol ako chodia kvalitne vidly a drzal uz konecne usta a nemusel ***** do kazdeho co skritizuje (pravom) santurku...
BTW...fakt sa nauc ten pravopis lebo pri slove "obiektyvny" som skoro spadol od smiechu zo stolicky...
No a mat tyky dlhy cas bike v servise skrz retaz,no faaajn.
No a ked sa ti 4 tisic zda tak malo,tak si ich vypitaj od rodicov.
A prave ze ta xcp75 nedokaze zehlit male nerovnosti,ale na zjazd je dobra bo je tvrda a pri vecsich narozoch to s tlmi.
Moj pravopis ta fakt nemusi srat,lebo toto forum neni o gramatike.
A ako nad tym ze je xcp75 dobra na zjazd sa musim len
BTW vypitat sa pise s y........ ( kua 14 rocne decko a take mudre...)
Lolokos pocuj nerip uz do nich.Ja som bol kedisy rovnaky tiez som mal RST a Dalsie veci za par papierov a tvrdil som ze to je dobre ved .....!!!ale ako nahle som sadol na svojom biku na macochu nazor sa otocil o 180 stupnov.
a o tom zarabani tak ak mas moznost nejako zarabat tak to rob ako ja rano v skole a vecer v robote a potom je aj na bike ale to vzdy nejde to viem.
chlapy cest tym co si vazia suntour lebo maju recht.cafte
Aj tak sa mi paci jak tu ra najprv chvali santuru a potom ***** ze si predsa nekupi Mx compu bo to "najlacnejsi model"...
to ohno: my tu tocime o vidle na XC ale nevadi sak treba aj nazor dakoho kto robi damage testy ze ktora co vydrzi
to je vychvalovanie?sa zobud a zacni jazdit.
a aj ked si kupis Marzocchi bude ti na nic lebo viacej prekecas ako prejazdis.