ja mam longus je to sice biedna znacka ale za tie peniaze podla mna vobec neni zly a myslim ze aj dost vydrzal. ale myslim ze keby si mal tachometer aj za 5000 tak ked na biku spadnes a presne tam kde je tachometer by bol kamen tak urcite sa rozbije
Ja som vytrvaly zastanca CatEye. Ja mam CatEye Tomo a som maximalne spokojny. Len nevim co to teraz stoji lebo som to kupoval asi pred styrmi az piatimi rokmi (vtedy tusim okolo 900,-).
Ale ak by som si mal kupit novy tachac tak urcite investujem do tohoto alebo dacoho velmi podobneho. (co sa kvality tyka- menil som uz 3 bicykle medzi tym a len 1 baterku takze vydrzi vela a zere malo elektriky takze tolko ku kvalite)
Ja som vytrvaly zastanca CatEye. Ja mam CatEye Tomo a som maximalne spokojny. Len nevim co to teraz stoji lebo som to kupoval asi pred styrmi az piatimi rokmi (vtedy tusim okolo 900,-).
Ale ak by som si mal kupit novy tachac tak urcite investujem do tohoto alebo dacoho velmi podobneho. (co sa kvality tyka- menil som uz 3 bicykle medzi tym a len 1 baterku takze vydrzi vela a zere malo elektriky takze tolko ku kvalite)
Tomo už nerobia asi 3roky premenovali to nejak ale uplne zmenili design.Už to nieje to čo to bolo.Bolo ale super.
ja mam tiez longus beta 3 sa to tusim vola za 400 ,- to som kupoval este na stary bike a spokojne mi sluzi az do teraz uz ide ale 2 roky bez menenia baterky som s nim spokojny pokedy sa mu nic nestane budem ho jazdit ,
a to som si myslel ze longus biedna znacka ,
mozno ze je ale aspom tento vyrobok sa im vydaril
no ja mam tiez cateye a uplna spokojnost slape ako ma a kabelaz co si uz pri mne zazila a stale slape...mal som pred nim author ale vdaka bohu ukradli mi ho... takze dufam ze sa mi to pri cateye nestane lebo pri nom by ma ta strata aj zamrzela...
No tak ked nerobia tak nerobia ale je to velka skoda lebo to bol velice vydareny model.
Inak s tou kabelazou... Ja som ju musel uz raz prerezat a znovu spajkovat a zaizolovat (zmrastovacia hadicka - uplne idealne na toto) lebo sa mi v nej prerusil kontakt - pri pade sa mi presekol jeden kabel asi o suter. Ale aj tak by som bezdrotovy nekupoval. Brat to ma a strasne to zere baterky a potom ked v polovici vyjazdu dojde baterka tak nic moc...
No tak ked nerobia tak nerobia ale je to velka skoda lebo to bol velice vydareny model.
Inak s tou kabelazou... Ja som ju musel uz raz prerezat a znovu spajkovat a zaizolovat (zmrastovacia hadicka - uplne idealne na toto) lebo sa mi v nej prerusil kontakt - pri pade sa mi presekol jeden kabel asi o suter. Ale aj tak by som bezdrotovy nekupoval. Brat to ma a strasne to zere baterky a potom ked v polovici vyjazdu dojde baterka tak nic moc...
pises to ako keby sa museli menit baterky kazdu chvilu? mne vydrzie baterky vyse roka v pohode a je to urcite lacnejsie ako menit poskodenu kabelaz...
No brat v tom bezdrotovom meni baterky asi 2 krat do roka, co je podla mna dost na to, kolko jazdi (mozno 600km rocne).
A ta kabelaz. Sak si kupis rovnaky kabel v radioamateri alebo hocikde, potom to spajkujes a je to, takze s tou kabelazou problem nevidim. A mne sa kablik rozsekol len raz a to pri pade. Takze staci nepadat a je problem vyrieseny
Na internete som sa díval na tú sigmu targu a sa mi lúbila ale neviem kde ju zoženiem v žiline.Pobehal som pár shopov a všade že im bud došlo pár kusov ktoré už sú vypredané alebo že ho ani nemali.
Mam, cateye enduro 2 a co ten vydrzal.
Striedam ho na 4 bikoch, v zime v lete v dazdi slnku a doteraz som nemenil baterku. V juni bude mat 4 roky.
Ten sa uz ale tiez nerobi, takze teraz by som bral enduro 8.
Na internete som sa díval na tú sigmu targu a sa mi lúbila ale neviem kde ju zoženiem v žiline.Pobehal som pár shopov a všade že im bud došlo pár kusov ktoré už sú vypredané alebo že ho ani nemali.
V shopoch sa to bude tažšie shánať.Neni to až tak bežne vo veľkom predávaní computer.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tachometre sa tu uz rozoberali viackrat, tak nebud lenivy a pohladaj si starsie temy!
Tomo už nerobia asi 3roky premenovali to nejak ale uplne zmenili design.Už to nieje to čo to bolo.Bolo ale super.
a to som si myslel ze longus biedna znacka ,
mozno ze je ale aspom tento vyrobok sa im vydaril
pises to ako keby sa museli menit baterky kazdu chvilu? mne vydrzie baterky vyse roka v pohode a je to urcite lacnejsie ako menit poskodenu kabelaz...
A ta kabelaz. Sak si kupis rovnaky kabel v radioamateri alebo hocikde, potom to spajkujes a je to, takze s tou kabelazou problem nevidim. A mne sa kablik rozsekol len raz a to pri pade. Takze staci nepadat a je problem vyrieseny
Striedam ho na 4 bikoch, v zime v lete v dazdi slnku a doteraz som nemenil baterku. V juni bude mat 4 roky.
Ten sa uz ale tiez nerobi, takze teraz by som bral enduro 8.
V shopoch sa to bude tažšie shánať.Neni to až tak bežne vo veľkom predávaní computer.