V shopoch sa to bude tažšie shánať.Neni to až tak bežne vo veľkom predávaní computer.
Striedam ho na 4 bikoch, v zime v lete v dazdi slnku a doteraz som nemenil baterku. V juni bude mat 4 roky.
Ten sa uz ale tiez nerobi, takze teraz by som bral enduro 8.
A ta kabelaz. Sak si kupis rovnaky kabel v radioamateri alebo hocikde, potom to spajkujes a je to, takze s tou kabelazou problem nevidim. A mne sa kablik rozsekol len raz a to pri pade. Takze staci nepadat a je problem vyrieseny
Inak s tou kabelazou... Ja som ju musel uz raz prerezat a znovu spajkovat a zaizolovat (zmrastovacia hadicka - uplne idealne na toto) lebo sa mi v nej prerusil kontakt - pri pade sa mi presekol jeden kabel asi o suter. Ale aj tak by som bezdrotovy nekupoval. Brat to ma a strasne to zere baterky a potom ked v polovici vyjazdu dojde baterka tak nic moc...
pises to ako keby sa museli menit baterky kazdu chvilu? mne vydrzie baterky vyse roka v pohode a je to urcite lacnejsie ako menit poskodenu kabelaz...
Inak s tou kabelazou... Ja som ju musel uz raz prerezat a znovu spajkovat a zaizolovat (zmrastovacia hadicka - uplne idealne na toto) lebo sa mi v nej prerusil kontakt - pri pade sa mi presekol jeden kabel asi o suter. Ale aj tak by som bezdrotovy nekupoval. Brat to ma a strasne to zere baterky a potom ked v polovici vyjazdu dojde baterka tak nic moc...
a to som si myslel ze longus biedna znacka ,
mozno ze je ale aspom tento vyrobok sa im vydaril
Ale ak by som si mal kupit novy tachac tak urcite investujem do tohoto alebo dacoho velmi podobneho. (co sa kvality tyka- menil som uz 3 bicykle medzi tym a len 1 baterku takze vydrzi vela a zere malo elektriky takze tolko ku kvalite)
Tomo už nerobia asi 3roky premenovali to nejak ale uplne zmenili design.Už to nieje to čo to bolo.Bolo ale super.
Ale ak by som si mal kupit novy tachac tak urcite investujem do tohoto alebo dacoho velmi podobneho. (co sa kvality tyka- menil som uz 3 bicykle medzi tym a len 1 baterku takze vydrzi vela a zere malo elektriky takze tolko ku kvalite)
tachometre sa tu uz rozoberali viackrat, tak nebud lenivy a pohladaj si starsie temy!