zase si robis srandu!!!
aj som si myslel.sorry
Nepreferujem ziadnu znacku. momentalne vozim rs,dospel som k nej postupnym vyvojom od marzocchi. Neviem aka vidla bude dalsia, ale dam sancu kazdej znacke, vidlu si vacsinou najprv otestuejm a az potom kupujem. Pike bol jasny kauf pomer cena/vykon:) Ako dalsiu vidim bud travis, 66light,fox 36, alebo tu novu rs so 160mm zdvihom. Inak fox nieje ziadny upper class, ale obycajna masova vidla:) Upper class je avalanche, use, white bros, curnutt a podobne...
no podla mna sa odpoved nikdy nenajde...kazdy clovek preferuje urcitu znacku a odpusti jej nejake chyby-na konkurencii potom hlada aj tie najmensie vady len aby nieco nasiel.
skratka vidim to na pekny flame
ja to vidim takto:
RS bol v pohode, okolo 2003 sa dost zopsuli, a vykaslal som sa nanich... co sa tyka modelov SID je skor o vahe, pacil sa mi DUKE ale tie plasty vnutri
Manitovky - osobnu skusenost nemam... bracho vozi axel=otras, je makky, slaby, zdvih daleko od udavaneho.. kamos ma scarebu a je spokojny celkom, problem este nemal ziaden za 2 roky... tusim sa mu nepacil chod uplne na 100% ale pohoda...
Marzocchi - skusenosti budem mat za 2 tyzdne, ale zatial co poznam ludi nikto sa nestazoval.. ze ich trocha treba zajazdit a slapu v poho, lahka udrzba, su tuhe.. ale zasa vacsia vaha az na maratonky... tam sa asi skryva ta tuhost..
este u nas nefunguje nejaky normalny shop kde by vas nechali nejako oskusat vyrobky... a neviem kto z vas vystrieda tak 3-4 vydli rocne aby povedal ktora je ok..
co sa tyka FOXov tie mi vychadzaju asi naj, ale to je cista teoria.. vahovo v pohode, chod ok (ale skusany len na predajni), tuhost ok... ako chodi v terene a reaguje na nerovnosti neviem..
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35