Predny naboj ma volu asi 1mm. Najprv som si myslel ze chyta vidlica vakel ale po dlhsom skumani som zistil ze medzi rychloupinakom a dierou pren je vola ktora sposobuje vaklanie. Nepomaha ani silenjsie zatiahnutie rychloupinaku. Takze: Pomoze lepsi rychloupinak napriklad XT?, podla mna nie pretoze priemer tycky na rychloupinaku by mal byt rovnaky .. mozno bude pevnejsie spojenie.
Zadny naboj ma volu na orechu. 9kolo pri toceni ako keby opisuje jemnu osmicku s chrastavym zvukom ktory je pocut len minimalne a len na stojane. Takze: Da sa nejakym sposobom dotiahnut orech respektive pomoze rozobratie a vycistenie?.
Nakupu novych nabojov by som sa rad vyhol takze dik za akukolvek radu.
ze zaujimave suhlasim. Toto robili nasi stari otcovia, ked na kolenach opravovali vsetko co sa toci. Tusim miesto oleja bola lepsia plasticka vazelina, ale nechcem kecat. Nuz, v kazdom pripade, toto asi robit nebudes.
tie náboje sú nové alebo si ich zohnal " z ruky"? Keď si ich kúpil nové, tak ich reklamuj. Keď ich máš z ruky, tak problém je asi ten, ako hovorí "kubad" konusy
Prípadne pozri na www.ivelo.cz - domaci dilna
a servis si na ne robil? premazanie atď ja kým som mal kónusy som to robil raz ročne ak som dal maraton v daždi a blate tak okamžite na druhý deň.to som dal ale komplet rozborku/zborku + vyčistenie a premazanie by si sa divil čo tam všetko je