mam taky problem, ze same od seba sa mi zvliekli UST plaste Schwalbe Racing Ralph na kolesach Mavic SLR, na biku som aktualne nejazdil, na vyjazde som bol doobeda a ako bike parkoval na balkone zrazu len rana a tmel po celom balkone... po dalsom nahodeni plastov to iste a to neboli ani nahustene na spravny tlak iba na 1bar ledva. Nahadzoval som ich za pomoci mydlovej vody a plast bol dobre chyteny do rafika lebo som po plasti pred nahustenim este pobuchal niekolko krat.
Nevie niekto ci je chybny plast nejaka ulava teplom napriklad co je na balkone alebo je to chyba kolies?
Dakujem za rady.
Nehovorim o tom, ze plast musi splnat iste ISO normy pre pouzivanie.
OEM je prostě jen verze určená přímo k montáži bez obalu, může mít jinou specifikaci podle požadavku odběratele, ale určitě nemají zníženú kvalitu a výstupní kontrolu
Zníženou kvalitou som myslel trebárs nižšie TPI prípadne lacnejšiu zmes - keď sa bavíme o plášťoch .
Napríklad pri SH. kľukách M 770 teda staré XT , v súčasnosti niektorý stavitelia bikov používajú typ M 762 , ktorý je osadený kvalitatívne LX prevodníkmi ( materiál a nábehy ) a májú aj citeľne mäkší materiál .
Ale u tých plášťov Schwalbe samozrejme predpokladám výrobnú vadu nie výrobný štandard ...
podle me nema kvalita ani spousta jinych vlastnosti ktere popisujes s TPI nic spolecneho, prave naopak cim vyssi Tpi - tim tezsi, vaha se pak musi usetrit jinde, a s tlakem to uz nema vubec nic spolecne. Ale to je zbytecna debata OEM neni problem problem je vyrobni vada
TPI je hustota tkania kordu , pre kubad - čím viac vlákien na palec štvorcový , tým menej ostatného pojiva , gumy ... , tým pevnejšia štruktúra a MOŽNÝ VYŠŠÍ TLAK
Trošku poštuduj a môžme sa baviť v inej téme ...