mam taky problem, ze same od seba sa mi zvliekli UST plaste Schwalbe Racing Ralph na kolesach Mavic SLR, na biku som aktualne nejazdil, na vyjazde som bol doobeda a ako bike parkoval na balkone zrazu len rana a tmel po celom balkone... po dalsom nahodeni plastov to iste a to neboli ani nahustene na spravny tlak iba na 1bar ledva. Nahadzoval som ich za pomoci mydlovej vody a plast bol dobre chyteny do rafika lebo som po plasti pred nahustenim este pobuchal niekolko krat.
Nevie niekto ci je chybny plast nejaka ulava teplom napriklad co je na balkone alebo je to chyba kolies?
Dakujem za rady.
originalne balenie...predne koleso...nebol roztrhnuty len uz to neslo nafukat...nedrzala patka...
Neviem ci si isiel podla toho to postupu ale v navodoch to moc nie je...
Neviem ci si isiel podla toho to postupu ale v navodoch to moc nie je...
co sa tyka vyssie popisovaneho tak toto naozaj plati pri ostatnych plastoch...pouzivam velmi podobny postup...miesto buchania pritlacam
Bolo to na tej panelovej ceste pozdlz zeleznice za Tescom v Lamaci, pre toho kto to tam pozna...
Keby sa to stalo opacnym smerom, pri tom zjazde od zeleznej...uff
Som sa flakal cca 20km/h, zratu PLOOM a isiel som po rafiku.
Dal som dusu a hned som to otocil domov, uz som mu velmi nedoveroval - doma som ho zhodil, isiel dole lahko, normalne rukami, nahodil som iny NN ktory som mal, ale musel som pouzit montpaky.
Tak teraz neviem co si mam o fy.Shwalbe mysliet - plaste mi vyhovuju, ale uz sa tu nejak mnozia taketo pripady, aj ked doteraz to boli vacsinou RR a buchlo to v klude
EDIT: plast bol baleny v krabici
bol aj nejak poskodeny rafik ked sa to vyzlieklo alebo len mierne sa to oddelilo?
este som zabudol napisat ze fukam na 2,5bar co je minimalny odporucany tlak pre tieto plaste
Edit: Jazdim 2,4" a fukam ich na 2,8 Baru.
dodatok - plaste balene v krabici, predne koleso drzi, uprimne povedane, bojim sa ho..ak je to seriova vada ocakaval by som od schwalbe ze to priznaju a stiahnu plaste z trhu.. my to s nasimi produktami robime ked sa zisti ze nieco nie je ako ma byt
Smola, nasere.
Asi si ich též kúpim.hehee
a bud je problem v rafku alebo ten drot co je na konci obluka je pretrhnuty
NN 2,1" UST - originál v krabičce od dovozce nafoukán na max tlak při nasazování - pak upuštěný na cca 40psi po pár hodinách stání střelil.
znovu nasadit nejde - patka je povolená už nedrží
dufam, ze moj plast vydrzi co som dostal ako nahradu... nie je nahodou niekde na plasti datum vyroby lebo co som mal Pythony tak tie mali.