mam taky problem, ze same od seba sa mi zvliekli UST plaste Schwalbe Racing Ralph na kolesach Mavic SLR, na biku som aktualne nejazdil, na vyjazde som bol doobeda a ako bike parkoval na balkone zrazu len rana a tmel po celom balkone... po dalsom nahodeni plastov to iste a to neboli ani nahustene na spravny tlak iba na 1bar ledva. Nahadzoval som ich za pomoci mydlovej vody a plast bol dobre chyteny do rafika lebo som po plasti pred nahustenim este pobuchal niekolko krat.
Nevie niekto ci je chybny plast nejaka ulava teplom napriklad co je na balkone alebo je to chyba kolies?
Dakujem za rady.
len pre info ...
Folding - High Pressure 320 TPI Return to Vittoria menu
NEW Vittoria Open Evo CX
- Size range: 700 x 20c, 700 x 23c, 700 x 25
- TPI count: 320 tpi nylon/ kevlar
- Pressure range: 115- 145 psi
- Weight: 195/210/220 gm
- Colours: Yellow, Blue, Black, Red, White
vs. :
NEW Vittoria Zaffiro Pro Tech Tech
- Size range: 700 x 23.
- TPI count: 60
- Pressure range: 100- 145 psi
- Weight: 290 gm
- Colours: Black
... a nepotreboval som si to naštudovať , len som našiel príklad
Mrkni na galdy Tufo a tlaky ktere snesou i s nizsim Tpi
Problem je v tom ze beres Tpi jako podstatnou vlastnost coz neni je to jen marketingovy tah vyrobcu
Tpi je jeden z mnoha parametru pneu ktery ma vlyv na jeji vlastnosti, ale ne zasadni, navic pochybuju ze mezi 60 a 120 Tpi pneu najdes nejake rozdily
TUFO Elite Ride 23, 8–15 bar - 210tpi - 250g
TUFO S3 Lite3, 8–15 bar - 120tpi - 215g
jak je to možné? když Tpi je tak zásadadní podle tebe
Folding - High Pressure 320 TPI Return to Vittoria menu
NEW Vittoria Open Evo CX
- Size range: 700 x 20c, 700 x 23c, 700 x 25
- TPI count: 320 tpi nylon/ kevlar
- Pressure range: 115- 145 psi
- Weight: 195/210/220 gm
- Colours: Yellow, Blue, Black, Red, White
vs. :
NEW Vittoria Zaffiro Pro Tech Tech
- Size range: 700 x 23.
- TPI count: 60
- Pressure range: 100- 145 psi
- Weight: 290 gm
- Colours: Black
jasne sem ti ukazal ze vaha ani max. tlak neni o Tpi
ale o konstrukci pneu.
Nikdy som netvrdil , že je to celé o TPI . Ale vlákna sú kostra celého plášťa a to je základ .
Táto debata k ničomu nevedie , takže to nechávam na kompetentných ...
Som poteseny s pristupu obchodu, ak sa mam priznat necakal som, ze reklamacia bude vybavena kladne.
Som poteseny s pristupu obchodu, ak sa mam priznat necakal som, ze reklamacia bude vybavena kladne.
Pripajam sa k tebe...v sobotu sa mi stalo to iste...mal som obuty Rocket Ron UST na SLRkach a po pretekoch na Fatranskom som dosiel domov...polozil bajk do predsiene...sadol si k TV a zachvilu som vyletel jak sialeny...strelilo mi predne...max tlak som mal 3 skor menej...plast jazdeny asi 300 km a pravdaze nepouzitelny...po nahodeni noveho Rocket Ronu vsetko ok...zatial...takze plast ide na reklamaciu...mimochodom nechcem ani pomysliet co by to znamenalo keby mi to strelilo o 30 minut skor v aute...asi tak 30 cm za mojou hlavou...
PS: Nie že by som vám to prial, ale pokiaľ sa nikomu nič nestane, sranda by bola.
To triky cenovy rodziel je to 3Eur a je to fakt citit UST a neUST, nehovoriac o tom, ze UST plast je hrubsi a mensie % defektu prepichnutim, seknutie a vyzlecenie plasta je uz ina vec...
To ma pobavilo. Kto pichol na každom výjazde zo začiatku? Komu sa "vyzliekol" plášť na balkóne?
Či už nastane zmena zaťaženia alebo teploty (niečoho iného), plášť by toto spraviť nemal. Lebo ako poznamenal jammin, drbne ti to napr. v aute, a to by v určitých situáciách nemuselo byť príjemné. Čo mi hneď pripomína, že tvoj bike sa bude viesť v našom aute na preteky. Kurnik. Už sa teším, koho usadím vedľa bikov dozadu.
podla mna pichol si sa