kedze moc po anglocky neviem, tak som sa nastranke nedocital nic, ale z nakresu bude asi jasna kruta pravda ze su to fixacne srubky
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
alebo zisti ze mu nema co vytiect a vypadnut a to bude horsie
aj ja mam tu vidlu XCR, a ked si taky mudry tak mi mozes kludne zasponzorovat novu poriadnu vidlu... lebo nie kazdy si moze dovolit len tak vyhodit par tisic za nieco poriadne...
v najblizsej dobe planujem nechat navinut novu kusok maksiu pruzinu
inak ma napadlo, nechodila by ta vidlica cely zdvih, kebyze ta pruzina je z tvrdsieho materialu, ale mala by radsej menej zavitou ? ze nebude to v tom obmedzenie, ked samozrejme real. zdvih 100mm neni, ze sa ta pruzina zmackne na maximum ?
inak nebojte ja by som na to odvahu nemal to skusat, ja iba premyslam
takze tie imbusi nesluzia na nic ? lebo som teraz dotahoval komplet cely bike a imbus na pravej nohe bol tak dost naslabo zatiahnuty, tak som dal mozno stvrt obratky klucca a lavy bol na fest, tak ten som nehal tak, bol iba povoleny, alebo tak mal byt ?
nanic by ich tam asi nedavali
oki, diki, dozvedel som sa co som potreboval, tak mozete lock
http://www.srsuntour-tuning-base.com/index.php?screen=ho.home&postingID=108#
Tam si najdi "Lock out (LO)"
Ale aj tak by som to radsej neskusal
guut site, cez veekend pozrem (omezeny net mam
a co ja mam z LO ? sak ja ho nemam od*any
takze kupil som bike a asi po 60Km mi zacalo vrzgat v "hlavovom" tak som zbehol do servisu, ujo to ocekoval tak som si ho zobral ... preslo dalsich +/- 100Km a zasa to zacalo neprijemne vrzgat, ale zvlastne ze vzdy to bolo ako keby unavov materialu (myslim to tak ze po zatazi to vrzgalo, a potom po "odpocinku" to prestalo) tak som to tam bol znova zaniest a ujo povedal ze 1. ho iba premazal, a ze teraz ho komplet rozobral a vycistil + premazal... tak zasa pohode a zasa po niekolkych Km mi to zacalo robit, idem tam, uz mi bolo trapne tam stale obskendovat (dokopi som tam bol co mam bike asi mesiac 5-6krat
inak ten hlapik z cykla ma nasiera = bol som tam zatial iba koli chybe bajku, nie koli mojej, co by sa mi ta mal ospravedlonovat ze mi toto predal a ten vol vypoti, ze ten servis nebude stale zadara
dalsia vec.. myslis, ze tie nohy by sa ti zosuchali po 400km aj keby si tu vidlu normalne mazal a cistil ?? vsetok ten sajtrajt sa uklada pod guferami..a potom to pekne bruuusi a bruuusi..
myslim, ze to je chyba pouzivatela, a nie biku..
nabuduce tu napises, ze chces reklamovat retaz, lebo je vytahana
ale ako mam mazat vidlu ked som nekde v terene ? sk to mazanie tam vydrzi tak 1. 10Km kym sa nezaprasi a potom sa ti tam vytvori taka kazicka co ti to skrabe
a to o tej beznej udrzbe som s adozvedel troska neskoror