prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
bolo by to fajn keby mohol s nami aj pojazdit
aby zostalo niečo aj na povodne
to ma už tiež napadlo.. ale to je ďaleko, uvidíme ako sa to celé bude vyvíjať, keď ostane aj na ostatné nejak sa to porieši, teraz by som nechal ako prioritu bike
k ceste zvolen-stráňavy+maratón
Najlepsie bude ked si bike vyberie sam. Podla mna si vyberie nieco menej narocne na udrzbu, aby to neskor mohol aj v poho servisovat...
Okrem verejne uverejnených príspevkov mi chodí aj slušné množstvo ss, kde mi vyjadrujete podporu. Ja som výzvu zverejnila aj v profile na face, nakoľko väčšina mojich faceových priateľov
sú kamaráti, čo ich poznám z maratónov. Niekoľko ľudí si to stiahlo aj na svoje profily.
Ďakujem všetkým ktorí prispeli - MRK,BUNO,ŽAN,ŠTULO,PORTO,MILOš, PLUKOVNÍČEK ,FRADOG,aj ostatní,
tiež som zvedavá na konečný výsledok.
Nepredpokladám, že by sa mohol Jožko uraziť, nedáme mu to spôsobom -- chudáčik, tak tu máš bicykel, keď nemáš korunky. Ale spravíme to tak, aby to nevyznelo ako charita.
Za ďalších iných okolností som ochotný ponúknuť za velkoobchodnú cenu bicykel zo značiek ktoré ponúkam.
Potom by som uvítala, keby ste mi sem napísali, kto prispel / suma nemusí byť/.
Ešte chcem pridať takú čerstvú malú príhodku s p. Oremom tento víkend.
Mala som na Fatranskom m. na starosti aj ubytovanie niektorých účastníkov. V piatok podvečer dorazil Jožko Orem na prezentáciu. Pýtala som sa ho, že ako prišiel zo Zvolena. On že na bicykli.
-" A kde budete dnes spať"
-" Tu niekde vonku sa vyspím" - to mi ostalo biedne.Spať vonku, po 120 km v nohách a na druhý deň preteky....
Tak som ho zobrala do telocvične, naskladala nmu polistyrénové platne, / neviem aké i/, ktorými
zateplovali budovu a on sa tak celkom zaradoval.
Jožko už je raz taký.Chodievame spolu Rudohorskú stovku-je to pre turistov ale chodíme to na biku ak je štart v Rožňave.A on príde do tej Rožňavy na biku tak aby stihol štart,absolvuje trasu ,v cieli(Košice)je schopný sadnúť na bike a ísť späť.Ale to sme mu zakázali a vždy u niekoho prenocuje,v poslednom čase väčšinou u Kaliho v Zl.Idke.A ráno si to šlape späť do Senohradu......
Za zmienku stojí aj jeho nehoda,čo ho zrazila nejaká baba pri ceste na Horal.Asi 3-4 roky späť.Pred štartom sa nechal ošetriť a hybaj na maraton.......Nezmar
Za ďalších iných okolností som ochotný ponúknuť za velkoobchodnú cenu bicykel zo značiek ktoré ponúkam.
Pozeral som tvoje KLEIN-y,tak Jožkov nie je taký pekný a on má ešte logo písané písaným písmom.Ale rám je celkom zachovalí,nejaký ten škrabanec tam určite je,veď ten bike už má čosi odjazdené...
Poslane
v kazdom pripade dobra vec
Jožka a Kleina
patria k sebe tak, ako Jožko k maratonom
lepšia by bola (po novom bajku samozrejme) reinkarnacia jeho Kleina a napr. TURBO tunning
Dnes dorazili na účet platby od 9-tich darcov. Nachádza sa na ňom 253,-eur
Okrem toho som mala telefonát od riaditeľa Cyklopozitív klubu Teryho, ktorý mi dal 50,-eur v hotovosti a 13.- eur vrátil Jožkove štartovné z Fatry. Čiže celková suma činí 316,-eur.
Od teraz bude mať Jožko štartovné na všetky akcie CPK Žilina GRÁTIS.