prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 19. 12. 2025 o 16:20
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
...drzim vsetky palce nech sa to podari..
ked bude potrebovat odservisovat FOX-a, tak mu to vybavime
Pisem to len koli tomu aby sa na to bral ohlad..
..ok .. uz dost OT teraz to nema zmysel riesit
Jožko šľapal v piatok 120km, prespal v telocvični a dlhú trať dal za 5h26m na biku, ktorý má ďaľeko od plne funkčného biku.
Ja som v piatok šiel na prezentáciu do Stráňav a späť cez Žilinu pohodovým tempom na biku, cca 30km, v noci spal vo svojej pohodlnej posteli, na štart som sa doviezol autom, bike úplne v poriadku a zo strednej trate som sa cieľovou čiarou preplazil pár minút za Jožkom!
Týmto mu skladám hlbokú poklonu a ja zajtra idem do práce po kanáloch
Pevne dúfam, že si nový bike riadne užije a môj príspevok je už odoslaný...
Verím tomu že sa ponúkne viacero predajcov.
MSR MTB XCM 25.9.2010 : http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=view&id=117&Itemid=19
Myslím, že čas na prispievanie je dostatočne dlhý. Tak Jožko bicykel ešte aj užije v tejto sezóne. A hrajú nám do karát jeho okrúhle narodky / 55 /, ktoré bude mať o pár týždňov neskôr.
Nebude mať z toho pocit, že je chudák, ale jednoducho to bude pre neho narodeninový darček od veľkej MTbikerskej rodiny.
So servísom vidlíc nevidím problém. Čítal som, že má problém aj s tlmením terajšej Sidy, dalo by sa na to pozrieť, len to je zopár km.
S tou Foxou (prípadne inou vidlou) keby bolo treba, tak ten bežný servis (po sezóne/po roku) spravím grátis.
Verím tomu že sa ponúkne viacero predajcov.
MSR MTB XCM 25.9.2010 : http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=view&id=117&Itemid=19
Suhlasim.
Nebolo by celkovo lepsie pozerat po nejakom o triedu lacnejsom biku a pokupovat k tomu nejake spotrebaky (1-2 retaze, kazetu, pily, platnicky, nahradne plaste)? pretoze zahlovat za sezonu tieto veci tiez nie je sranda.
Nie je Turbiho ponuka biku za v.o. cenu lepsia ako hociaka zlava? len tak mimochodom
Celkovo ma tato tema aj clanok s rozhovorom nadchol, musi to byt skvely clovek a som rad, ze bikerska komunita je tiez plna dobrych ludi, ktori radi pomozu.
odservisovať foxa bude komplikovanejšie ako RS to je fakt, ale dá sa.. výmena doštičiek, reťaze atp. je cca to isté ako teraz..
Lubobubo- prispievaš napriek tomu, že tu nikoho nepoznáš, pekné a šľachetné.
Tidli - ešte nie je nič uzavreté, všetko závisí od sumy. Každopádne dík.
A teraz bomba. Musím to napísať, lebo som z toho dosť rozrušená. Pre chvíľkou som dostala
ss, kde mi jeden z nás napísal, že posiela 200.-eur. je to sila. Chcem nech sa tešíte aj Vy, preto
som to musela napísať.
V prvom rade sa musi vyzbierat aspon minimalna ciastka, ktoru sme stanovili. Stanovili sme minimalnu, idealnu a maximalnu vysku. Zatial to nezverejnime, pockame ako sa bude vyvijat zbierka.
Nebude sa odovzdavat hotovost, ale poukazka na vyzbieranu sumu. On sam sa potom po odovzdani vyjadri co a ako dalej. Nevieme ci ma prehlad a povie, ze chce konkretnu znacku (Merida, Canon, Cube, Spesl, atd...) alebo sa vyjadri: "chlapi pomozte mi s vyberom!". Je jasne, ze "my" co sedime vecer co vecer pred monitorom a surfujeme po strankach shopov a vyrobcov, mame aky-taky prehlad a kazdy z nas "slinta" nad svojim vysnivanym bajkom. Lenze Jozef internet nema a vobec nevieme ci cita literaturu, ci sleduje nove trendy v tomto odvetvi, ci navstevuje obchody a pozoruje kazdorocne nove a nove modely. Ja skor tipujem, ze si bude chciet nechat poradit. Tu nastupia ludia ako Turbi, Jaroza, RBpro a ini a poradia, ponuknu. Nasledne tu spustime verejne hlasovanie a do vyberu dame ponuky predajcov, ktori nam ponuknu zlavy (zlavami myslime VOCeny!!) Az do vyberu, teda kupy zostanu financie u Alenky.
Jozefa odvozie niekto z nas k prislusnemu predajcovi a spravi sa kratka fotoreportaz o tom, ako si prevzal novy bajk...prve metre pred predajnou, cesta domov, atd. a Latanka to pouzije v tom clanku o zbierke.
Servis mam slubeny zadarmo od dvoch predajcov vo Zvolene. Ak mu odide komponent, zase sa niekto najde, kto mu prispeje...o to nemam vobec strach! Si uvedomte, ze pred touto zbierkou boli ludia, ktori mu pomahali. Tito pomocnici tu boli, su a aj budu!! Takze starosti do buducnosti o neho a jeho bajk nemam. Dolezite je, aby mu sluzilo zdravie a mohol jazdit. Vsetko vieme vybavit, kupit....no zdravie nie.
Zatial je vsetko vo faze zbierania financii a oslovovania predajcov. Po uzavreti zbierky sa
zverejnia a podniknu dalsie racionalne kroky.
Dovtedy su vsetky navrhy a podnety vitane a je potrebne ich odosielat spravami Alenke.
P.S. padli tu aj obavy ktore sa tykaju odovzdavania. Prebehne to verejne, na niektorom maratone asi po vyhlaseni vysledkov. Na podium pojde Alenka, pretoze je sympaticka zena a je velitelkou zbierky
Myslim, ze v ten den bude velka partia v mieste maratonu popijat pivo az do vecera s Jozefom a budu sa radit aky bajk kupia
Mimochodom, aj vy oslovte znamych, ktori podnikaju v cyklistike a nieco vybavte
Velka, velka vdaka za tych 200 EUR!