Nová vlajková loď gigantu SRAM má být přelomem v dílech pro horská kola. Komponenty s označením "XX" budou představeny světu začátkem příštího roku a budou určeny převážně pro bikery závodního cross-country. Pro toto užití předurčuje nové komponenty 2x10 převodů velmi nízká hmotnost celé sady na úrovni silniční sady Dura-Ace. Informoval o tom BikeRadar.
SRAM je ale velmi skoupý na slovo a o chystané novince se toho tedy pořád mnoho neví. Podle jejich tiskové zprávy "nabídne bikerům zcela nové pojetí preciznosti, výkonu a hmotnosti v XC", čehož chce dosáhnout užitím některých patentů a technologií ze silniční sady Red. Očekává se proto široké užití moderních materiálů - karbonu, keramických ložisek apod.
Zdá se ale, že podobně jako před časem Campagnolo připadlo jedenáctý pastorek, SRAM bude prvním, kdo použije sériově deset pastorků pro horské kolo, a to v kombinaci s dvoupřevodníkovými klikami. Co k tomu výrobce vede je otázkou - možná je na "vině" i fakt, že mezi bikery-závodníky se množí příznivci dvoupřevodníkových klik. Jedním z nich je i Julien Absalon, jediný dvojnásobný olympijský vítěz v historii XC.
Na více podrobností k chystané novince si ještě počkejme. Informací mnoho není a pouštět se do výraznějších spekulací snad ani nemá smysl. Třeba přijde SRAM i s něčím zcela novým a naprosto nečekaným...
www.sram.com
posledný komentár: 11. 2. 2023 o 0:14
ja osobne by som sa do 10-tky velmi netrepal bo to chce plno novych komponentov a samozrejme o5 uzsiu retaz. uz sa tesim ako si tu budeme vypisovat ze: "Ty kokos som urobil na jednej retazi 600km a az potom isla do muky! huste! "
- Shimano vs. Sram... jazdim obe radenia a kazde ma svoje vyhody/nedostatky. u packoveho Shimana mam problem ze mi "zavadzia" pri pevnom uchope (mozno trochu ovplyvnene tym, ze riaditka mam zrezane na old-school-race mieru 50cm a je tam vsetko dost natesno
Potom ani Sram vlastne neradi pohotovo...
- ak by sada Sram X.0 bola uplne nanic asi by ju nejazdilo tolko ludi... aspon sa mi tak zda... niekomu vyhovuje jedno, inemu druhe + niekomu (napr. mne) oboje.
Asi tak, jedine možno suhlasiť.
Ak niekomu nestaci 9 pastorkov s tvrdenim, ze to potrebuje rozšíriť na 10, 11....a v roku 20xx až na 20 pastorkov.
Viem čo je únava, ako všetko bolí, ako clovek nevie aky prevod radiť. Tam nepomožu žiadne dalsie pastorky.
teraz nic osobneho, ale
...ked sa teda nic za poslednych 5 rokov neudialo, odporucam nasetrit na nove XTR rapidfire a skusit napisat poznatok o pokroku este raz
nenapisal si jedinu vec v ktorej je podla teba taky revolucny pokorok medzi XTR2003 a XTR2008 v oblasti radenia a prehadzovacky (okrem teda tych hore spominanych vylepseni).
na jazdenie tuto vacsiny z nas by uplne v pohode postacovala sada Deore, to ze tu kazdy druhy jazdime na XTR-ku alebo X.0-ke je iba vysledok dobreho marketingu vyuzivajuceho naladenia ega v kazdom z nas.
EDIT: a zabudol som samozrejme dodať že všetko okolo lahkosti a presnosti radenia sa dovíja od toho aké máš bowdeny,ake lanka ako maš celý radiaci systém utesnený a v neposlednom rade aj o udržbe.No na Powedcordz je kapitola sama o sebe v tom to lieta jedna báseň ale kto neskusil neuverí.V pripade nestarania sa o urdžbu bude aj udržiavane LX chodiť lepšie ako XTR.
Hurá koniec lankam o bowdenom XTR bude na elektrinu ze ze ze ?