S prilevom penazi ale rozmyslam, ze by sa pre spestrenie zisiel aj nejaky horak.
Pripadne kolko z vas jazdi cestu aj mtb? Samozrejme zavisi to najma od penazi, lebo v dnesnej dobe zivit na slusnej urovni jedno aj druhe je dost narocne...
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
Co sa tyka agresivity na cestach, ja som si celkom zvykol, beriem to ako adrenalin a keby som mal jazdit iba mtb, asi by mi to aj chybalo. A je nezmysel nechodit po ceste, pretoze by sa mi mohlo ,,nieco,, stat, lebo v dnesnej dobe sa mi moze ,,nieco,, stat aj v lese, pripadne hocikde inde a to vobec nemusim sadnut na kolo. A kde je vacsie riziko, to zavisi od uhla pohladu.
A Katko, nemusis sa bat, nikdy som sa tu necitil menejcenny...aj ked sa tu o to niekto niekedy mozno snazil...
Hlavne je, ze vsetci mame radi dve kolesa bez ohladu na to, ci su tenke, hrube, kockate... a to by nas malo spajat.
Problem je v tom, ze on ta poklada za tekoho isteho debilka ako ty jeho, ale na rozdiel od teba je oblozeny aspon tunou zeleza.
To mas pravdu, ked som na ceste tiez si robim priestor na uhnutie doprava.
Jazdim zvacsa sam - ale pokial sa pustam do neznamych koncin tak som radsej ak je nas viac. Je to stara dobra turisticka zasada. Tiez raz za cas sa cloveku zachce vyrazit v partii - je to ine. Vtedy si obvykle vymyslime zajazd niekam do neznama.
bobo-je to neskutočné ale to čo chcem napísať ja Ty napíšeš za mňa,Tvoje príspevky sa mi páčia-bohovsky.Ináč k téme-som čiste XC ale niekedy(napr. aj teraz lebo je blato)nahodím slicky a jazdím asfalt kvôli kondičke.Ale je to nutné zlo a ubíjajúce.Nestalo sa Vám že si niekedy pri šľapaní v duchu počítate raz-dva,dva-dva,tri-dva....?Pakáreň!
Giro, to mas pravdu, s usmevom spominam ked sme mavali spolocny kazdonedelny trening, 10-12 ludi po dvoch za sebou, to byvali casi, proste respekt, urcite je to o inom ako ked ides sam.
Ja osobne jazdím XC lebo ak aj jazdím po ceste zdá sa mi to nezáživné.. v lese je to aj adrenalín a nie taký či ma náhodou nezrazí auto. pre mna je to pocit volnosti keď sa spustím dole kopcom a keď spoznávam každý výjazd niečo nové.Je to ako droga- ak to raz vyskušaš už sa toho nepustíš!
takže stále platí nespoliehajte sa na vodičov áut ale na seba.