S prilevom penazi ale rozmyslam, ze by sa pre spestrenie zisiel aj nejaky horak.
Pripadne kolko z vas jazdi cestu aj mtb? Samozrejme zavisi to najma od penazi, lebo v dnesnej dobe zivit na slusnej urovni jedno aj druhe je dost narocne...
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
PS mám rád extrém,takže sa chystám presedlat na FR(ale xc nezavrhnem-nikdy
VIVAT BIKE
PS Napriek tomu zdravim aj ziletkarov.
ja som zaryty doblatavliezac a sebazaspinovatel ale taka cesta na orave kysuciach kdekolvek kde nie su auta ma svoje caro... videl som fotky a dokonca som raz na tom aj sedel... na ziletke...
moj tato dvadsat rokov jazdi na ziletke... chcel ma na to dostat ale nakoniec on jazdi uz aj na horaku... najlepsie je jazdit obe zalezitosti... podstata je dobry pocit... ci v lese a ci na ceste..
howgh
quidoo: mohol si to sem nakopirovat aj ty, tamto by sa zmazalo...
takze u mna je to jasne, ked ziletku tak len v dolomitoch a to nie stale a mtb proste furt.
P.S. ajeto, giro a joko - necíťte sa tu menejcenní!
Ale najlepsie je asi preferovat aj jazdu po ceste aj v lese. Oboje ma cosi do seba.
No a postupom času sa pomer zmenil a teraz leziem na žiletku iba pár razy do roka. Pripadá mi to trochu nudnejšie a mimo cesty sú podstatne širšie možnosti výberu trasy než na ceste.
uprimne povedane na ceste sa bojim...stale ked za sebou pocujem auto tak sa obzeraaam, dvakrat sa mi totiz stalo ze olo mna v 90tke a vo vzdialenosti asi 20cm prefrcal kamion a skoro som sa posral strachy...takze ak maam alternativu tak radsej idem po chodniku ako po ceste...(ale to aj kvoli obruvnikom
na bikovani v lese milujem to, ze mozem odist do lesa, prec od ludi, od aut, od vsetkej civilizaacie, a pocujem iba svoj zadychcany dych, odvalovanie pneumatik a spievanie vtaacikov...na rozdiel od vacsiny bikerov jazdim z 90percent saam a akosi mi to tak aj viac vyhovuje, zistil som totiz ze pri bikovani v skupine som sa vzdy hecoval a snazil si sebe alebo ostatnym nieco dokaazat a domov som vzdy prisiel ako vyzmykany citroon a z lesa som si tak pamatal velke kulovy
takze tolko v kratkosti k tomu preco som blatoslap
alebo tie dodrbombardovane cesty